• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözden önceki tanışma yemeği

laykaplastikdisfantastik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
9
3
1
26
etrafımdaki her kafadan ayrı ses çıktığı için ne yapsam bilemedim danışmak istedim o yüzden. Erkek arkadaşım tanışmaya tek geldi ilk önce yemeğiyle herşeyiyle güzelce ağırladık şimdi de ailesi hem tanışmave ilk gün isteme ertesi günde söz için oniki saatlik yoldan gelicek bize.Onlar için bir gece öğretmenevinde yer ayarlıycaz evimiz küçük olduğu için. Babam cömert biridir aynı zamanda annemin de çok yorulmasını istemez tanışma günü yemek işini yine öğretmenevinde ayarlayalım dedi hem evimiz küçük hem orasının yemekleri güzel çünkü hemde gelen 15 kişiye yemek işi zor olmasın evde bulaşık vs diye. Bende evde ağırlamak istiyorum zaten o gece yatıcaklar orada falan diye ama kararsız kaldık. Ertesi gün zaten bi yer tutucam tavuklu pilav vs olucak organizasyon yerinde diye ne yapsam mahcup olur muyuz bilemiyorum orada yenirse.

Son düzenleme:
etrafımdaki her kafadan ayrı ses çıktığı için ne yapsam bilemedim danışmak istedim o yüzden. Erkek arkadaşım tanışmaya tek geldi ilk önce yemeğiyle herşeyiyle güzelce ağırladık şimdi de ailesi oniki saatlik yoldan gelicek bize.Onlar için bir gece öğretmenevinde yer ayarlıycaz evimiz küçük olduğu için. Babam cömert biridir aynı zamanda annemin de çok yorulmasını istemez tanışma günü yemek işini yine öğretmenevinde ayarlayalım dedi hem evimiz küçük hem orasının yemekleri güzel çünkü hemde gelen 15 kişiye yemek işi zor olmasın evde bulaşık vs diye. Bende evde ağırlamak istiyorum zaten o gece yatıcaklar orada falan diye ama babam bunu kabul etmiyor. Ertesi günü zaten bi yer tutucam tavuklu pilav vs olucak organizsyon yerinde diye ne yapsam mahcup olur muyuz bilemiyorum orada yenirse.
tanışmaya 15 kişimi geliyorlar ?

Bence babaniz guzel düşünmüş konaklama ve yemek disarda olabilir ama insanlari hiç eve almamak bana normal gelmiyor.
Ama karsi tarafta 15 kişi toplayip gelmiş 🙄 Biraz düşünceli olsalarmiş ya ben babanizi hakli buldum tanismaya geliyorlar kabile gibi onca kisiyi icecekli agirlamak bile dert.

Bence babaniz guzel düşünmüş konaklama ve yemek disarda olabilir ama insanlari hiç eve almamak bana normal gelmiyor.
Ama karsi tarafta 15 kişi toplayip gelmiş 🙄 Biraz düşünceli olsalarmiş ya ben babanizi hakli buldum tanismaya geliyorlar kabile gibi onca kisiyi icecekli agirlamak bile dert.
Direkt yoldan eve geldiklerinde de yemeksiz olmaz e evde yemek olmuycaksa niye direkt eve alalım diye de kararsızlık yaşadım

Babanızın düşüncesi güzel ama bir taraftan da evleneceğiniz insanın ailesi. İnsanlar uzun yoldan gelecekler ilk etapta evde ağırlayıp yemeklerini yedirip tanışıp kaynaştıktan sonra dinlenmeye öğretmenevine göndermek bana daha mantıklı geldi

Babanızın düşüncesi güzel ama bir taraftan da evleneceğiniz insanın ailesi. İnsanlar uzun yoldan gelecekler ilk etapta evde ağırlayıp yemeklerini yedirip tanışıp kaynaştıktan sonra dinlenmeye öğretmenevine göndermek bana daha mantıklı geldi
Ay evet bana da öyle geliyor ama tecrübem olmadığı için danışmak istedim:) peki ertesi gün kahvaltı işi nasıl olmalı sizce

İlk gün tanışma+ isteme ertesi gün yüzük takılıcak detayı atlamışım:)
Siz bunu damat beye iletin bi sonuçta onun ailesi nasıl karşılanır bu durum bi nabız yoklayın . Ona göre vaziyet alın

Evlendıkten sonra vay geldıkte evınıze almadınızda die kaynana hörelenmesin böyle yapan huzursuzluk çıkaran dengesiz kaynanalar sonra çok sinir bozuyor heves kırıyor . Hani önden damat söylesin ki gelip surat sallayıp moraller bozulmasın mutlu zamanınızda

Ay evet bana da öyle geliyor ama tecrübem olmadığı için danışmak istedim:) peki ertesi gün kahvaltı işi nasıl olmalı sizce
Ay gerçekten çok zor süreçler uzak mesafe ilişkisi. Biz yemeği düşünüyorduk bir de kahvaltı çıktı 😃 imkanınız varsa kahvaltılarını da öğretmen evinde yapsınlar sonrasında söz yapılacak mekana geçilir

Kahvaltı öğretmenevinde veriyorlarsa orda olsun. söz günü evinizde bide milleti doyurma telaşı olmasın . Ertesi söz var diyorsunuz
Yıne damat beyle ve ailenizle kararlaştıracaksınız en son :)

Siz bunu damat beye iletin bi sonuçta onun ailesi nasıl karşılanır bu durum bi nabız yoklayın . Ona göre vaziyet alın

Evlendıkten sonra vay geldıkte evınıze almadınızda die kaynana hörelenmesin böyle yapan huzursuzluk çıkaran dengesiz kaynanalar sonra çok sinir bozuyor heves kırıyor . Hani önden damat söylesin ki gelip surat sallayıp moraller bozulmasın mutlu zamanınızda
Ay bilemedim ne zormuş bu işler yaa

Kesinlikle evde ağırlanmalı. 15 kişiye yemek neden zor olsun. Ben henuz yeni evliyken bile aile binası evimizde ramazanda iftarlara eşimin amcası yengesi, yıne eşimin kuzenleri eşli cocuklu 25 kişi çağırıyordum. Kalabalıkta bereket vardır. 15i gözünüzde büyütmeyin . Başka yerde yedirmek yakışıkalmaz bizim örf ve adetlerimize göre😌

Ay gerçekten çok zor süreçler uzak mesafe ilişkisi. Biz yemeği düşünüyorduk bir de kahvaltı çıktı 😃 imkanınız varsa kahvaltılarını da öğretmen evinde yapsınlar sonrasında söz yapılacak mekana geçilir
Evet gerçekten hemen olsun herşey huzurlu aşamaya geçmek istiyorum daha en başında😅

Kesinlikle evde ağırlanmalı. 15 kişiye yemek neden zor olsun. Ben henuz yeni evliyken bile aile binası evimizde ramazanda iftarlara eşimin amcası yengesi, yıne eşimin kuzenleri eşli cocuklu 25 kişi çağırıyordum. Kalabalıkta bereket vardır. 15i gözünüzde büyütmeyin . Başka yerde yedirmek yakışıkalmaz bizim örf ve adetlerimize

Kesinlikle evde ağırlanmalı. 15 kişiye yemek neden zor olsun. Ben henuz yeni evliyken bile aile binası evimizde ramazanda iftarlara eşimin amcası yengesi, yıne eşimin kuzenleri eşli cocuklu 25 kişi çağırıyordum. Kalabalıkta bereket vardır. 15i gözünüzde büyütmeyin . Başka yerde yedirmek yakışıkalmaz bizim örf ve adetlerimize göre😌
Teşekkür ederim yorum için dank ettirdi:))

Ay bilemedim ne zormuş bu işler yaa
Siz babanıza söyleyin annemi yormam öyle insanları pat die yoldan getırıp ayaküstü agırlamayalım 12 saat yol çekecekler gelsinler bi eve sırtlarını dayasınlar ayaklarını uzatsınlar abdest alan namaz kılan çocuğu olan ..

babacım bi çorba bi salata bide tatlı
Allah ne verdiyse ortaya da ana yemek pilav bide börek sallarım ben annemi de yormam sizi de mahcup etmem insanları da rahat ettiririm çaylarını içer giderler zaten yorgun gelecekler ertesi söz var bizi de çok yormazlar hem böyle yaparsak sabahda kaldıkları yerde kahvaltılarını ederler ayağımıza dolaşan olmaz kuaförüm var makyajım var falan böyle tatlı tatlı babayı tavlayın . Çünkü gerçekten akşam almazsanız sabah almak zorunda kalırsınız .

Siz babanıza söyleyin annemi yormam öyle insanları pat die yoldan getırıp ayaküstü agırlamayalım 12 saat yol çekecekler gelsinler bi eve sırtlarını dayasınlar ayaklarını uzatsınlar abdest alan namaz kılan çocuğu olan ..

babacım bi çorba bi salata bide tatlı
Allah ne verdiyse ortaya da ana yemek pilav bide börek sallarım ben annemi de yormam sizi de mahcup etmem insanları da rahat ettiririm çaylarını içer giderler zaten yorgun gelecekler ertesi söz var bizi de çok yormazlar hem böyle yaparsak sabahda kaldıkları yerde kahvaltılarını ederler ayağımıza dolaşan olmaz kuaförüm var makyajım var falan böyle tatlı tatlı babayı tavlayın . Çünkü gerçekten akşam almazsanız sabah almak zorunda kalırsınız .
Bu konuşmayı ezberlemem lazım çok hoşuma gitti😍

Tanışma için biraz fazla kalabalık ya. Bizde de söz nişan çok küçük oldu. Eşimin ailesinden 15 kişi vardı. O zaman otel ayarladık. Eve hiç gelmediler istemeye vs. Ama tanışmak için öncesinden 2 kişi anne baba olarak gelmişlerdi. Farklı şehirdeler. Hoş ertesi gün de siz nişansa gelmeleri de normal. Ben eve almamanın garip olduğunu düşünmüyorum. En kötü anneniz evimde de ağırlamak isterim ama ev küçük gelir rahat edemezsiniz diye çekindim. Bir dahakine evime de beklerim der. Nezaketini gösterir. Problem olmaz bence

Tanışma için biraz fazla kalabalık ya. Bizde de söz nişan çok küçük oldu. Eşimin ailesinden 15 kişi vardı. O zaman otel ayarladık. Eve hiç gelmediler istemeye vs. Ama tanışmak için öncesinden 2 kişi anne baba olarak gelmişlerdi. Farklı şehirdeler. Hoş ertesi gün de siz nişansa gelmeleri de normal. Ben eve almamanın garip olduğunu düşünmüyorum. En kötü anneniz evimde de ağırlamak isterim ama ev küçük gelir rahat edemezsiniz diye çekindim. Bir dahakine evime de beklerim der. Nezaketini gösterir. Problem olmaz

Tanışma için biraz fazla kalabalık ya. Bizde de söz nişan çok küçük oldu. Eşimin ailesinden 15 kişi vardı. O zaman otel ayarladık. Eve hiç gelmediler istemeye vs. Ama tanışmak için öncesinden 2 kişi anne baba olarak gelmişlerdi. Farklı şehirdeler. Hoş ertesi gün de siz nişansa gelmeleri de normal. Ben eve almamanın garip olduğunu düşünmüyorum. En kötü anneniz evimde de ağırlamak isterim ama ev küçük gelir rahat edemezsiniz diye çekindim. Bir dahakine evime de beklerim der. Nezaketini gösterir. Problem olmaz bence
Evet işte anne babasının da ilk defa geliyor oluşu beni düşündüren kısım oldu teşekkür ederim yorumunuz için

Back