• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözden döndük..

eylull06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
26
5
36
32
Kızlar merhaba çok sancılı günler geçiyriyorum biraz olsun sizden destek bulmak, sadece annemin sözüyle değilde dışardan bi insan gözüyle bakıp fikir duymak istiyorum...

Erkek arkadaşımla 6 ay önce tanıştık anlamsız bi şekilde birden bağlandım çok sevdik hatta hemen evlenmek istedik ama onun askerliği benim okulum olduğu için seneye erteledik..
Bu süreçte üzülerek söylüyorum beraber olduk. Ve yaprken de evleneceksek yap dedim kendisi de seni bırakmayacağım asla dedi.

Ara sıra sürekli kavga ediyorduk büyük küçük. Sürekli benim çabamla toparladık devam ettik bir şekilde. En son ayrılıgımızda babasıyla oturup söz işini ciddi konusmuşlar ailene söyle önce tanışmaya sonra istemeye geleceğiz dedi. Yüzük bakıyorduk..

Her nasıl olduysa pazar günü sabah anlamsız bi kıskançlığa girdi çok eskiden gittiğim bi lokantaya kimle gittin vs diye takıldı kardeşimle gitmiştim. Buna inanmadığını söyledi anneme mesaj atmış (annemle tanışmıyorlar sadece annemin telefonu var) kızınız yalan söylüyor güven problemi oldu gibi birşey. Birde kendi kendine söz veriyorum kızınızı rahatsız etmicem yazmış. Annemde başta alttan aldı sonra güvenmiyorsan başkasını bulabilirsin oğlum kızım bana seni hep ciddi anlattı dedi. O benim telefonuma sen yazıyorsun annen değil annene sen evden çıkınca tekrar yazıcam dedi. Bende bunu anneme okuttum, annem aradı beni bir daha arama akşam eşim görür duyar ailemizde sıkıntı olur ben anşadım sen kızıma güvenmiyorsun dedi. Kızımı bırak dedi. Telefonu kapattı ve beni heryerden engelledi engellerken tek mesajı şu oldu:

Ben annene verdiğim sözü tutuyorum. Seni engellicem sende beni engelle.. bir daha haber alamadım aradım açmadı kardeşimden aradım onu da engelledi.

Bana akıl verir misiniz seviyorum ama yaşanmışlıklar da var annem istemiyor ama annem herşeyden habersiz.. oğlanın babası beni çok istiyordu en son onu da sildirmiş O çok üzgün nasip değişmişsiniz yarım kaldı dedi babası.

Şimdi ne yapmalıyım?

Back