Söz Kesimi sözde misafirlere verilebilecek hediyeler konusunda yardıma ihtiyaç var :)

yk10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
499
567
103
En yakın arkadaşım ağustosta sözleniyor :) sözde misafirlere vermek üzere orjinal değişik hediyeler ariyoruz.fikri olan varsa yardimci olabilir mi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Renkli kolonya şişeleri,Ayna,Türk kahvesi,Nişan çikolatası,Nişan sabunları,Süslü boncuk kalp şişeleri,Nişan kurabiyesi

Sanırım yeterli olurlar

Çok teşekkür ediyorum :)

canıım çok güzel olmuşlar çok teşekkür ediyorum :)

rica ederim ama süslemesini değiştireceğim tülü arkaya yarım daire şeklinde büzeceğim yastık önde net gözüksün yan dursun yazısı düz okunsun diye bunu bir heves yaptığım için acemi işi oldu sözüm seneye olduğundan daha çok oynama yaparım üzerinde :)

canım hangi malzemeleri kullandın yapmak için.arkadaşımın bu konularda eli yatkındır beğenirse yapablrz bunu :)

canım hangi malzemeleri kullandın yapmak için.arkadaşımın bu konularda eli yatkındır beğenirse yapablrz bunu :)

hazır kesilmiş nikah şekeri tülü,kurdele ve nazar boncuğu kullandım yastıkları internetten hazır sipariş verdim bana şu şekilde geldi yeni süslemesini ise şu şekilde yapacağım

Son düzenleme:
canım ben de şunları verdim sözümde, belki fikir olur
kese içinde renkli şallar

tepsi örtüsü, bunları annem boyadı, böyle bişey bulabilir misiniz bilmiyorum

kurabiyeler

minik kavonozda türk kahvesi

Kızlar çok teşekkür ediyorum güzel fikirler verdiniz :))

Ben mini hamam takımları vermiştim:) Tabi gelenler hep birinci dereceden yakınımızdı. Minik bir kese, içinde sabun, ufak havlu, bir tane de mini kolonya:) Ama dediğim gibi gelenler hep birinci dereceden yakınımdı. Söze eş, dost, arkadaş gelecekse hamam takımı çok uygun olmayabilir.

Selam canım ben de kendi sözümde desenli sabunlar dağıtmıştım çok istek gelince satmaya başladım dilerseniz arkadaşın için de yapabilirim bikaç örnek yolluyorum. Başlıklarımda daha çok çeşit var 50ye yakın:)

Ayrıca söz ve nişan tepsisi de yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…