Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakın arkadaşım ağustosta sözleniyor :) sözde misafirlere vermek üzere orjinal değişik hediyeler ariyoruz.fikri olan varsa yardimci olabilir mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=674683 benim hediyeliklerim belki fikir olur üzerinde 'Bir yastıkta kocamak için söz verdik' yazıyor tül süslemesini ben yaptım yastıkları hazır aldım arkası mıknatıslı :)
canıım çok güzel olmuşlar çok teşekkür ediyorum :)
rica ederim ama süslemesini değiştireceğim tülü arkaya yarım daire şeklinde büzeceğim yastık önde net gözüksün yan dursun yazısı düz okunsun diye bunu bir heves yaptığım için acemi işi oldu sözüm seneye olduğundan daha çok oynama yaparım üzerinde :)
En yakın arkadaşım ağustosta sözleniyor :) sözde misafirlere vermek üzere orjinal değişik hediyeler ariyoruz.fikri olan varsa yardimci olabilir mi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Renkli kolonya şişeleri,Ayna,Türk kahvesi,Nişan çikolatası,Nişan sabunları,Süslü boncuk kalp şişeleri,Nişan kurabiyesi
Eki Görüntüle 1181876 Eki Görüntüle 1181877 Eki Görüntüle 1181878 Eki Görüntüle 1181879 Eki Görüntüle 1181882 Eki Görüntüle 1181883 Eki Görüntüle 1181884 Eki Görüntüle 1181899
Sanırım yeterli olurlar
bu renkli kolonya şişelerinin büyüklükleri nasıl canım ??:26: