- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
-
- Konu Sahibi Serpil8989
Eh siz öyle diyorsanız ne diyebiliriz kiHiç öyle biri değilim buradakiler gerdi şuan benikızımı ben uyardım zaten onla alakası yok kızım cocuk bu yani saygısızca bisey demedi onun yüzünden alamadık dedi bunda saygısızlık yok.
Onun esi de benim eşimin arabasıyla gidiyor.Gozle görülür Bi sebep yok ama nedense hep Bi anlattığım özel şeyleri espri konusu yapmaya başlamıştı.Bi tavrı vardı yani inceden inceyeBunun öncesi vardır kadın bırseye kızmıs bellıkı
Siz neden devamlı onun arabasıyla gıdıyorsunuz
Kendı ıcınde bundanda sıkılmıs olabılır
Ya ne? Neden yazıyoruz sizce size? Siz ne düşünerek sormuştunuz?Hı hı tavsiye
Teşekkür ederim.Yani ben olsam acelemiz var kızım ya da oğlum yarın alalım der geçerim sakinceKadın çok kaba, şahsen inerdim kızıma mısırı da alır taksi ile dönerim, bir bırakıyor diye kendini kaf dağında görmesin. Çocuk bu espri yapsan ne olur, negatif insan sevmiyorum ya.
Teşekkür ederim.Yani ben olsam acelemiz var kızım ya da oğlum yarın alalım der geçerim sakince
Sizin şurda insanlara verdiğiniz cevaplara bakılırsa hiç de sakince cevap verecek birine benzemiyorsunuz. Sırf sizi haksız buldular diye normal bir dille cevap yazan üyelere bile atar yaptınız. O yüzden hiç arkadaşınıza bahane bulmayın.Teşekkür ederim.Yani ben olsam acelemiz var kızım ya da oğlum yarın alalım der geçerim sakince
Yaa ben sizi anlıyorum. Birinin çocuğumuzu azarlaması, ya da uyarması çok can sıkıcı. Ben doğru bulmuyorum. Kimsenin çocuğunu üzecek bişey yapmam/ yapmamaya çalışırım. Ama annesinin düzeltmesini beklerim.Maalesef kadının düşmanı yine kadın.Kimse birbirini çekemiyor.Kendini gerçekleştirememis insanlar akıl veriyor,nezaket sıfır.En büyük toplumsal sorunumuz..
Kızınıza deseydiniz Gül teyzenin acelesi varmış kızım,ben sana sonra alırım diye.İnince aldım zaten.O ayrı kendi de sorar alır bazen o da.Arabayi da hızlı hızlı sürüyor ve ser sert konuşuyordu.Cocuk bu yani hep Gül teyzem yüzünden alamadık diye arkadaşına söylüyor.
Dedim zaten benim onu dememden sonra o öyle tepki gosterdiKızınıza deseydiniz Gül teyzenin acelesi varmış kızım,ben sana sonra alırım diye.
Yani tamam çocuklar bazen aklına eseni söyler ama sizin arkadaşınızı destekler tarzda konuşmanız gerekirdi. Bazen çocuklu görüşmelerde dondurma vs istediklerinde bende arkadaşlara sorarım alalım mı diye(alerjisi olan olur, yedirmek istemeyen olur) bir kişi bile istemezse almak,sonra alalım annecim derim. Kimseyi de öne sürmem bu konuda.
Siz böyle bir cümle kursaydınız çocuğunuz öyle bir cümle kurmazdı zaten.
Araba kullanmasını beğenmiyorsanız binmeyin arabasına.
Sanırım kadınlar burda birbiri üzerinden ego tatmin ediyor okey
Yalnız şöyle de bir şey var gül uzatmayalım yarın seni alırım da demiş. Aklı selim davranan o. Konu sahibi yarın gülün arabasına binmek istemeyebilir tabi ki ama yine de gülün barışma teklifi geri çevrilmemeli çünkü yüzyüze bakılıyor. Sonra tükürdüğünü yalamak olur. Tamam bu olayı arkada bırakıyorum ama yarın gelmek istemiyorum diye söylemek lazım. (Çocuk sallıyorum kendimi kk’ya verdim :) )Gül ü gömmeydik bizden iyisi yoktu
Kızınız bir büyüğü ile o şekilde konuşamaz. Gül teyzen izin vermek zorunda değil diyip konuyu kapatabilirdiniz. İkiniz de fazla uzatmişsınız.