- 1 Ocak 2022
- 3.579
- 12.669
- Konu Sahibi hemifrithemperi
Lütfen terapi alın,aslında böyle yaparak en çok zararı yine kendinize yapıyorsunuz.Zor biliyorum ama şu hayatta sizi kimse sevmesede siz kendinizi sevin, en değerli sizsiniz varlığınız ruhunuz kalbiniz herşeyiyle bir butunsunuz.Bu psikolojiyle evlilik yapamaz,çocuk yetistiremezsiniz.çok haklısınız ve evet çok ağır. tam bir korkak gibiyim yapmam gereken şeyi yapmıyorum. hala ondan medet bekliyorum. normalde asla böyle birisi değilimdir başka insanlarla ilişkim böyle değildir. ama babamla ilişkim böyle. hala ona muhtaç gibiyim. istiyorum ki bana kızım desin beni tebrik etsin benimle gurur duysun. yanımda olsun. düğünümde dans edelim. çocuğum olunca benimle mutlu olsun. nişanlımla bir sofrada otursun. yok. o kadar üzülüyorum ki. kendime çok kızıyorum. o küçük kız 26 yaşında hala küçük kız ben maalesef ki sevmiyorum sevemiyoruum ona hala eziyet ediyorum. inandırıcı gelmiyor olabilir ama cidden ben bunları unutmuştum. lisede hiç aklıma gelmiyordu. babamın kötü olduğunu görmüyordum. şimdi düşündükçe yüreğim ağrıyor çok kötü ezik hissediyorum özgüvenim kırılıyor tir tir titriyorum. ama eksiden böyle değildi. bu eve yeniden girene kadar böyle değildi ya. kayınpederimle ilişki kurana kadar böyle değildi. şimdi her şey çok üzüyor. terapi alacağım kafaya koydum
Hemen ama hemen bu durumdan çıkmaya bakın .......