• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz yüzüğü :)

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
68
Merhaba arkadaşlar, sonunda söz tarihimiz kesinleşti 20 martta sözlenicez inşallah. Şimdiden de yüzük bakmaya başladık ancak bu yüzükler arasında kaldık. Sizce hangisi söz için uygun olur ve hangisi daha şık fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum teşekkürler simdiden :16: :16:

$Desktop1.webp

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun diyelim:))ben 1. modeli beğendim ama beyaz olursa daha şık durabilir diğer yüzük modellerinden herkeste var artık farklı olan sıradanlaşmaya başladı illa taşlı olacaksada 6. model derim:))

sözde alyans mı takıyorsunuz :)
nısan için bakıyorsanız bence 1 numara. klasik :)
taslı modeller kullanıslı olmuyor, ev işi yapıcaksın, elin suya gırıp cıkıcak. tasının dusme ıhtımalı var. taslı kullanan tanıdıklarım hep tekrar tekrar tas taktırdı. ama illede taslı olsun dersen 6 numara dıyorum

Hayırlı olsun öncelikle, eğer nişanda alyans düşünüyorsan bunu abartmana gerek yok diye düşünüyorum, keza 1 numara çok şık, hatta bunun kalını alyans olarak çok daha şık duracaktır. Ben içlerinde en güzeli 1 numara olarak değerlendirdim.. Mutluluklar dilerim canım..

Teşekkür ederim iyi dileklerini için:) Sözden sonra ayrı bi nişan yapıcaz ama aynı yüzükleri kullanmayı düşünüyoruz o yüzden alyans tarzı bakıyoruz. Benim de gönlüm 1 numaradan yanaydı. Yanılmamışım da demekki. Çogunlukla hem fikirim. :16: Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için tekrardan :16: :16:

en kalını hangisiyse onu al canım
bende 3 numarayı begendım benım alyansıma benzıyor
mutluluklar dılerım :123:

Back
X