kızlar mrb 28 nisanda hem isteme hem sözüm olucak sehır dısından gelıcekler nişan ben istemedim şimdi sözümde ben uzun abiye mi giymelıyım yoksa şık bı elbisemi karar veremedım kafayı yicem sözüm ayrıca evde olucak yardımlarını beklemmkteyım şimdiden ilginize teşekkürler...
söz için abiye ağır olur bence şık bi elbise daha iyi olur
ben kurdeleli yakası taşlı bordo bir gömlek ve şık bir pantoln bordo topuklu ayakkkabı giymiştim
Söz de olacaksa çok sade olma bence canım, sonrasında nişan yapacakmısnınız? Eğer nişan olmayacaksa bence çok güzel şık bir elbise giyin, ama nişan olacaksa abiyeye gerek yok:) Kısa çok güzel elbiseler var....Forever new de çok güzel elbiseler bulacaksın çoook güzeller ayrıca koton klasik de oldukça şık..
Öncelıkle merhaba senın adına cok sevındım Allah tamamını erdırsın :) benımde 13 nisanda sözum var . Abıye dusunme bence cunku evde ısteme ve soz ıcın bıraz agır kacar . Nişan da olsaydı olabılırdı . Şık ama sade cok kısa olmayan bı elbıse gıyersen bence daha uygun olur :)
öncelikle tebrik ederim madem nişan olmayacak evde olacağı için abiye tarzı biraz fazla abartıya kaçar ama buda senin en mutlu günün olduğu için şık ve sade olman gerek yani kısa düz bir elbise en idealyada uzun kollu siyah dantellide bence hem biraz iddalı hemde şık