• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz takıldgında ne gymeliyim

nasıl insanlar mütehassipmi
sen açık ya da kapalı cevap verirsen yardımcı olurum kalabalık olacakmı

Hımm kaç yaşındasın? Açık mısın? Sözü nerde yapıcaksınız ve istemeye gelen ailenin mutaasıplık seviyesi ne? Tüm bunları bilmeden yorum yapamayız ki.

hiç bilmiorum valla sevgilim 180 boyunda ben 160 yhaaa guzel durmazsak begenmezlerse kısayım die ayakabı olaak cok topuklu gyemmm haff topuklu telık mı gysem diorum sonucta evde off offf

20 yasındayım acıgım ama onun annesi daha dogrusu ailesi kapalııı bayaa... laf veririm die agzlarına die korkuorum

etekmi tercih edeceksin pantolonmu bu konuda net bi tavrın varmı?

etek istemiorum gyersem uzun olur bende uzun sevmıorummm pontolan daha ii kot olmaz demi:(

hiç bilmiorum valla sevgilim 180 boyunda ben 160 yhaaa guzel durmazsak begenmezlerse kısayım die ayakabı olaak cok topuklu gyemmm haff topuklu telık mı gysem diorum sonucta evde off offf

kısa falan değilsin. ayrıca oğulları beğenmiş önemli olan o. ne giysen olacaktır. :34:

Hımm kapanacak değilsin ya onlar istiyor diye, bence içinden nasıl geliyorsa öyle giyin, dirsekte biten kayık yaka diz boyu elbiseler var ya onlardan giyebilirsin mesela bence hem şık hem edepli duruyor o elbiseler ya da topuklu giymek istiyorsan bol paça kumaş pantalon altına giyebilirsin yuvarlak burunlu topuklu ayakkabı ne kadar topuklu olursa olsun problem olmaz üstüne de ben olsam şifon gömlek giyerim ama düz gömlekle de güzel olabilir. Bir de polyvore diye bir site var. Kendi kendine kıyafet kombinleri yapabiliyorsun girip ya da başkalarının yaptıklarını inceliyorsun, bir bak belki kafanda fikir oluşur.

Bi de saçını maşa yapma bence, düz fön çektir

Son düzenleme:
sen bilirsin ama kumaş daha iyi olur bence kota karşı değilim ama böyle bi günde sanki cıddiyetsiz kaçar
bence siyah şık bi pantolon üzeerine açik renk şifon bi bluz yada gömlek tercih edebilirsin içinede uygun bi askılı filan uydurursun
ayakkabı tercih etmeni öneririm daha şık oluyor burnu açık mesela

maşa yakışmıor zaten cok tesekku edrım ama kapanmak degıl de ne bilim utanırım elbise istyaorum ben de dızım de biten askılı ustune de yeklek alabılırım ama antalyalıyım burası cok sıcakk ne yapacagımı bilmiorumm..

daha once senı hıc gormedıler mı ?
senı gormeden nasıl soz takmaya gelıyorlar ?

görmezler mi cocuklugumdn beri karsı komsum:))) ama sevgılımle cıkmaya basladık daha ciddi baışlar oldu onceden kmsunun kızıydım.ilk zamnlar ızı bıldgı andan itibaren yani ne gysem bakıo annesı normalde yazın sort kısa kollu giyerım mahallede döner döenr bakar kız arkadaslarım bile ohaaa köşeyi dönene kadar baktı derlerdı ama ozamn hatta askılı ile gördu beni balkonda sevgilime annesi sen buna böle mi giydiriosun demiş ama bu sene gördum kız kardeşi okul etegi gayette kısa :S

görmezler mi cocuklugumdn beri karsı komsum:))) ama sevgılımle cıkmaya basladık daha ciddi baışlar oldu onceden kmsunun kızıydım.ilk zamnlar ızı bıldgı andan itibaren yani ne gysem bakıo annesı normalde yazın sort kısa kollu giyerım mahallede döner döenr bakar kız arkadaslarım bile ohaaa köşeyi dönene kadar baktı derlerdı ama ozamn hatta askılı ile gördu beni balkonda sevgilime annesi sen buna böle mi giydiriosun demiş ama bu sene gördum kız kardeşi okul etegi gayette kısa :S

o zaman senın boyunun posunu da bılıyordur .
boyumu ya begenmesse dıye dert etme .
soz de klasık agır dız kapaklardan bıraz yukarısın da elbıse gıyebılırsın .
aslın da cok cesıt alternatıfler var .yenı sezon urunlerı de gelmıs
magazaları bıraz gezsen karar verırsın .
soz de jean fılan gıymeye kalkma sakın .
jean oluer mu dıye sormussun ama ,kesınlıkle olmaz .
acık kapalı bunları sorun etme derım .soz de aıleler arasın da
asırı aykırı dekoltelı elbıse cok acık aıle olsalar da gıyılmez .
aıle kapalı dıye de tamamen kendını kapatmana gerek yok .
aykırı olmadıktan sonra ,sık elbıseler gıyebılırsın
sımdıden hayırlı olsun cnm .hersey gonlunce olsun.

Son düzenleme:
dikkatli giyinmek sanattır
ama bunu başkalarına göre belirleyemessin
özverili ol elbeette ama sınırlarınıda belirle
kıyafet önerimi beğenmediysen başka fikir verebilirim bu benim mesleğim çünkü

1hafta sonra
istemeye gelicekler sözde takılıcak acaba ne gymeliyim?

Sevgili kızım fazla abiye olmayan kıyafet tercih etmelisin öncelikle ki nişana farkın olsun. Şimdi damadın annesinin kapalı oldugundan bahsetmişsin bu durumda açıklık sınırını iyi tayin etmelisin. Bunu sölerken ne demek istedigimi açıklıyım; hem karşı tarafın agzına laf vermemek adına kapalı hem giyim tarzının ne oldugunu gösterecek kadar açık olmalı kıyafetin ki ilerde neyle karşılaşacaklarını bilsinler. Kıyafette elbise tercih edilmeli söz evde olacagından uzun bir elbise tercih edilmeyip dizin hemen üstünde çok kısa olmayan yaşadıgın şehir göz önüne alındıgında iki parçadan oluşan (içi askılı) bir kıyafet seçmeni öneririm ki belki dışarı çıkarsınız siz gençler bölece üstündekini çıkartma şansın olur.

KIsa topuklu terlikmi giysem demişsin ki bu tamamen yanlış bir fikir fazla topuklu olmayan(şu bir karış topuklulardan asla olmasın) kıyafetinle bütünleşmiş bir ayakkabı tercih etmelisin. Böylece görsel bütünlüğü yakalamış olacaksın. Kıyafetin rengine gelince anladıgım kadarıyla bir arkadaşlık sonrası gelen bir söz bu ve çekinmeden ne giyip gelecegini sormanı öneririm sözlüne. Misalen lacivert bir takım giyecek diyelim bu durumda misalen zevk senin elbette ama mercan rengi bir elbise uyumunuzu tam anlamıyla sergiler. Ve bölesi bir renk gençligini göz önüne koyar. Saygı ve mutluluklar..

Sevgili kızım fazla abiye olmayan kıyafet tercih etmelisin öncelikle ki nişana farkın olsun. Şimdi damadın annesinin kapalı oldugundan bahsetmişsin bu durumda açıklık sınırını iyi tayin etmelisin. Bunu sölerken ne demek istedigimi açıklıyım; hem karşı tarafın agzına laf vermemek adına kapalı hem giyim tarzının ne oldugunu gösterecek kadar açık olmalı kıyafetin ki ilerde neyle karşılaşacaklarını bilsinler. Kıyafette elbise tercih edilmeli söz evde olacagından uzun bir elbise tercih edilmeyip dizin hemen üstünde çok kısa olmayan yaşadıgın şehir göz önüne alındıgında iki parçadan oluşan (içi askılı) bir kıyafet seçmeni öneririm ki belki dışarı çıkarsınız siz gençler bölece üstündekini çıkartma şansın olur.

KIsa topuklu terlikmi giysem demişsin ki bu tamamen yanlış bir fikir fazla topuklu olmayan(şu bir karış topuklulardan asla olmasın) kıyafetinle bütünleşmiş bir ayakkabı tercih etmelisin. Böylece görsel bütünlüğü yakalamış olacaksın. Kıyafetin rengine gelince anladıgım kadarıyla bir arkadaşlık sonrası gelen bir söz bu ve çekinmeden ne giyip gelecegini sormanı öneririm sözlüne. Misalen lacivert bir takım giyecek diyelim bu durumda misalen zevk senin elbette ama mercan rengi bir elbise uyumunuzu tam anlamıyla sergiler. Ve bölesi bir renk gençligini göz önüne koyar. Saygı ve mutluluklar..

coook teşekku ederım yardımcı oldunuz.... beni kokutan onun ailesi aslında. diorum ki kıyafet almaya sevgılmle mi gtsem hem o da ailesinin durumunu bilerek yardımcı olur bana acık alırsamda bişey diemez cunku zamnın da annesı bana bişey söyledgınde ben izin verdm hem o nerde nasıl gyınmesını bilio die korumaya gecmıştı

dikkatli giyinmek sanattır
ama bunu başkalarına göre belirleyemessin
özverili ol elbeette ama sınırlarınıda belirle
kıyafet önerimi beğenmediysen başka fikir verebilirim bu benim mesleğim çünkü

tabi kide yardımcı olmanı isterim

coook teşekku ederım yardımcı oldunuz.... beni kokutan onun ailesi aslında. diorum ki kıyafet almaya sevgılmle mi gtsem hem o da ailesinin durumunu bilerek yardımcı olur bana acık alırsamda bişey diemez cunku zamnın da annesı bana bişey söyledgınde ben izin verdm hem o nerde nasıl gyınmesını bilio die korumaya gecmıştı

Canım çocukla almaya gitmenin iyi fikir oldugunu düşünmüyorum önerisini al ama kıyafeti görmesinki bu özel gününde sen onun göslerindeki hayranlıgı gör.)

Back