angera Yorulursan Yaslan Bana... Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2012 602 1 26 İstanbul 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angera #1 kızlar selam, bayramdan sonra kısmetse söz nişan bir anda yapılacak.evde yapılacağı için nişan pastası 30 kişilik filan olacak.İstanbulda güzel pasta yaptırabileceğim nerelerde yerler var ve siz ortalama ne kadara yaptırdınız? Herkese teşekkürlerrr
kızlar selam, bayramdan sonra kısmetse söz nişan bir anda yapılacak.evde yapılacağı için nişan pastası 30 kişilik filan olacak.İstanbulda güzel pasta yaptırabileceğim nerelerde yerler var ve siz ortalama ne kadara yaptırdınız? Herkese teşekkürlerrr
krizantemcik T-F-E Kayıtlı Üye 28 Nisan 2012 5.115 2.697 198 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angera #2 madodan yaptırabilirsin cnm pastaları süper oluo bi de beyaz fırının pastalarının hastasıyım ben :))) Son düzenleme: 3 Ağustos 2012
madodan yaptırabilirsin cnm pastaları süper oluo bi de beyaz fırının pastalarının hastasıyım ben :)))
adaderenim Aşk artık 3 kişilik.. Kayıtlı Üye 27 Mart 2011 2.984 2 106 3 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angera #3 facede biyer var pasralarına özel tasarım figürler koyuyo ve harikalar..bnce bakmalısın
angera Yorulursan Yaslan Bana... Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2012 602 1 26 İstanbul 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angera #4 krizantemcik .!.: madodan yaptırabilirsin cnm pastaları süper oluo bi de beyaz fırının pastalarının hastasıyım ben :))) Genişletmek için tıkla... beyaz fırını benim de aklıma gelmişti cnm madoyu düşünememişim teşekkür ederim... bubabur .!.: facede biyer var pasralarına özel tasarım figürler koyuyo ve harikalar..bnce bakmalısın Genişletmek için tıkla... hmmm ismi ne canım o sayfanın?
krizantemcik .!.: madodan yaptırabilirsin cnm pastaları süper oluo bi de beyaz fırının pastalarının hastasıyım ben :))) Genişletmek için tıkla... beyaz fırını benim de aklıma gelmişti cnm madoyu düşünememişim teşekkür ederim... bubabur .!.: facede biyer var pasralarına özel tasarım figürler koyuyo ve harikalar..bnce bakmalısın Genişletmek için tıkla... hmmm ismi ne canım o sayfanın?
flowerb Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 2.691 0 116 İstanbul 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angera #5 facebook --> My Boutique Cake
J jackjain Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2012 28 0 286 Isparta 1 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angera #6 madodan yaptırabilirsin cnm