Söz,Nişan veya Düğün için 2012 bekleyenler:)

aklina götü bir sey getirme sakin insaAllah ailen yeni damatlarindan memnun kalirlar ve o onu bir evlat olarak kabul ederler :) olumsuz elesitiri de alabilirsin ailenden olmaya bilir ama kolu komsudan yada arkadas cevrenden ama herseyden önce senin düsüncelerin önemli sen o insanla mutlu olacagina inaniyorsan ve onu her hali ile seviyorsan o zaman her türlü elestiriyi de kaldirabilirsin eminim :) temmuzda olacak bizim ni$animiz yurt disinda oldugum icin sadece bohca hazirligimi yapabildim daha elbise ayakkabi kuaför yüzük fotografci alinacak/ayarlanacak benim de korkularim endiselerim var istedigim gibi olmaz diye ama önemli olan o yüzükleri takmak gerisi teferruat :)

canım benim aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum ama hani ben aşığım ya bazen insan içinde olduğu karşısındaki insanı tanıyamıyor işte ben böyle bi yanılgıya düşmekten korkuyorum şuan için herşey çok güzel anlayışlı olduğunu düşünüyorum benim çok şanslı olduğumu dile getirir genelde aile yapısı falan güzel annesi ile bağları derki bi annemin ağmasını birde senin ağlamanı görmek istemiyorum diyor ilgili ilgi gösteriyor ve bendende bekliyor ben istemediği bişey yapmıssam çok sinirleniyor ama hiç kötü söz yok anlatmaya çalışıyor sabırla bazen bu huyunu sevmiyorum düzelt diyor ayy aşkım ya yazdıkça sevesim geldi:54:

inşallah sende hayırlısı ile sorunsuz içinde ukte kalmadan atlatırsın nişanı zaten bişey kalmamış temmuz kapıda zaten...sen yurtdışından türkiyeyemi geliceksin yoksa yine yaşadığın yeremi gelin olucaksın

canım benim aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum ama hani ben aşığım ya bazen insan içinde olduğu karşısındaki insanı tanıyamıyor işte ben böyle bi yanılgıya düşmekten korkuyorum şuan için herşey çok güzel anlayışlı olduğunu düşünüyorum benim çok şanslı olduğumu dile getirir genelde aile yapısı falan güzel annesi ile bağları derki bi annemin ağmasını birde senin ağlamanı görmek istemiyorum diyor ilgili ilgi gösteriyor ve bendende bekliyor ben istemediği bişey yapmıssam çok sinirleniyor ama hiç kötü söz yok anlatmaya çalışıyor sabırla bazen bu huyunu sevmiyorum düzelt diyor ayy aşkım ya yazdıkça sevesim geldi:54:

inşallah sende hayırlısı ile sorunsuz içinde ukte kalmadan atlatırsın nişanı zaten bişey kalmamış temmuz kapıda zaten...sen yurtdışından türkiyeyemi geliceksin yoksa yine yaşadığın yeremi gelin olucaksın

ya tabi ki söyle bir sey var ilk zamanlar karsilikli olarak hep iyi taraflarimizi göstermeye calisiriz ama zamanla insan kendini öyle yada böyle belli eder diye düsünüyorum masAllah bak ne güzel anlatmissin demek ki karakteri oturmus bir insan ve sana da gercekten deger veriyor Allah bozmasin insaAllah :)

amiin insaAllah evet 18günüm kaldi TRye ucmaya heyecanim hat sahfada ilerliyor :)

ben türkiyeye gelin gelicem ailemi burda birakicam :(

ya tabi ki söyle bir sey var ilk zamanlar karsilikli olarak hep iyi taraflarimizi göstermeye calisiriz ama zamanla insan kendini öyle yada böyle belli eder diye düsünüyorum masAllah bak ne güzel anlatmissin demek ki karakteri oturmus bir insan ve sana da gercekten deger veriyor Allah bozmasin insaAllah :)

amiin insaAllah evet 18günüm kaldi TRye ucmaya heyecanim hat sahfada ilerliyor :)

ben türkiyeye gelin gelicem ailemi burda birakicam :(

çok zor canım bende balııesirden istanbula gidicem 6 saat otobüs gemi ile 3,5 saat ailem birazda mesafeden istemiyor artık senin ailen ve sen nasıl bir durumdasınızdır tahmin edebilyorum çok zor olur ilk zamanlar ama alışırsın kendi ailemiz olucak bebekimiz olucak ayyyyy içim ısındı benim...peki hangi ile geliceksin canım

çok zor canım bende balııesirden istanbula gidicem 6 saat otobüs gemi ile 3,5 saat ailem birazda mesafeden istemiyor artık senin ailen ve sen nasıl bir durumdasınızdır tahmin edebilyorum çok zor olur ilk zamanlar ama alışırsın kendi ailemiz olucak bebekimiz olucak ayyyyy içim ısındı benim...peki hangi ile geliceksin canım

sen yine sanslisin ayni ülkedesin hic olmadi telefonla bile rahatlikla görüsme sansin olacak benim icin gercekten cok zor olacak ama bi türlü basaracagiz ailece bunun üstesinden gelicez mecburen ve dedigin gibi yuvamiz olacak bebi$lerimiz olacak insaAllah :)

kocaeline geliyorum komusu sayiliriz :)

evet canım benim komşu olucaz düğün ne zman peki belli bir tarih varmı onun içinde bu arada kaç yaşındasın

bende 22 yaşındayım 23 de gelin olucaz desene inşallah hadi senin nişan falan az kalmış bellide benim daha belli değil belkide olamam ama çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum inşallah bende bu 2011 yılı içinde nişan yapıp resmiyete doğru adım atarız ama yinede ödüm kopuyor ailelerden dolayı sorun çıkıcak diye:7:

bende 22 yaşındayım 23 de gelin olucaz desene inşallah hadi senin nişan falan az kalmış bellide benim daha belli değil belkide olamam ama çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum inşallah bende bu 2011 yılı içinde nişan yapıp resmiyete doğru adım atarız ama yinede ödüm kopuyor ailelerden dolayı sorun çıkıcak diye:7:

evet 23 le evleniyoruz 25le anni$ko olmak istiyorum ben yaa :49::9:

hic bir sorun cikmaz umarim güzel seyler düsün ki güzel seyler olsun tamam mi :) bende herseyden önce ni$anin bir agirligi oldugu icin ni$anlanacagima seviniyorum :31:

'ni$anliyim' diyebilmek istiyoruuum :)

:43::43: her yıl evlenmeme 2-3 sene var diyorum
2011 yılındayız ve evlenmeme daha 2-3 yıl var böyle diye diyeee

yaşlanıp gidicem

:43::43: her yıl evlenmeme 2-3 sene var diyorum
2011 yılındayız ve evlenmeme daha 2-3 yıl var böyle diye diyeee

yaşlanıp gidicem

sevgilin varmı canım hani askerlik beklersin okul beklersin ya o yüzden soruyorum hayırlısı cnm eğer sevgilin yoksa hiç belli olmuyor çıkıveriyor karşına kısmet herşey

canım benim aynen allah kısmet ederse bende 25 yaşımda anne olmak istiyorum inlaşşah hayallerimizi mutlu bi şekilde gerçekleştiririz...

şimdi bizim arada mesafe olacağı için biz ilk önce aileleri tanıştırıcaz bize gelicekler tanışmak için daha sonrada biraz zaman geçer ve isteme söz ve nişan olur hepsini bi arada ev içinde yapmayı düşünüyorum evimizde küçük nasıl olucak bilmiyorum ama maddi yönden nişan için solan tutamam 2,500 tl yi 1 akşam için veremem eksik çok çeyiz yok ortada siz daha uzaktasınız nasıl yaptınız şekerim

canım benim aynen allah kısmet ederse bende 25 yaşımda anne olmak istiyorum inlaşşah hayallerimizi mutlu bi şekilde gerçekleştiririz...

şimdi bizim arada mesafe olacağı için biz ilk önce aileleri tanıştırıcaz bize gelicekler tanışmak için daha sonrada biraz zaman geçer ve isteme söz ve nişan olur hepsini bi arada ev içinde yapmayı düşünüyorum evimizde küçük nasıl olucak bilmiyorum ama maddi yönden nişan için solan tutamam 2,500 tl yi 1 akşam için veremem eksik çok çeyiz yok ortada siz daha uzaktasınız nasıl yaptınız şekerim

canim benim ni$animda evde olacak :) dert etme bunu en yakin cevreni cagirirsin olur biter..

benim ceyizimde hic bir sey yok düsün yani :)

ben aldım az buçuk var ama eksik çok yani almam gereken çeyiz topiğine bakıyorumda kızlar hiçbişey atlamadan alıyorlar valla ben para biriktirmek istiyorum bi yandan yavaş yavaş almak isityorum ama şuan için güvenemiyorum kendime sıkışıkım biraz sen nasıl yapıcaksın çeyiz işini çok zor canım benim allah yardımcın olsun

Evet ceyiz isi bize biraz pahaliya patlayacak sanirim. Bende o konulari görüyorum korkmuyorum desem yalan olur. Bende elimden geldigi kadar birikim yapmaya calisiyorum. Ama ben ceyizimi türkiyeden alicam. O yüzden biraz avantajliyim. Mesela bin € alip TRye gitsem 2 bin TL yapiyor. O yüzden ben burdan almiycam ceyizimi kesinlikle. Oldugu kadar artik canim eksiklerimizi de zamanla tamamlariz dimi :) Amin canim Allah yardimcimiz olsun insaAllah.

ben aldım az buçuk var ama eksik çok yani almam gereken çeyiz topiğine bakıyorumda kızlar hiçbişey atlamadan alıyorlar valla ben para biriktirmek istiyorum bi yandan yavaş yavaş almak isityorum ama şuan için güvenemiyorum kendime sıkışıkım biraz sen nasıl yapıcaksın çeyiz işini çok zor canım benim allah yardımcın olsun
canım ben elime para geçtikçe aldım aklıma gelen şeyleri şimdi hiç eksiğim kalmadı bi yatak odam nişan düğün için parada kaldı..evimizi aldık içmimar yaptı herşeyi...ama dediğim gibi eline geçtikçe para yap bişeyler.:16::16:

2012 ocak düğünüm vaaaar :32::32::32::32:

ayyy canım çok sevindm benmki ocak sonu gelyo:31::31::31:

Back