- Konu Sahibi adaderenim
aklina götü bir sey getirme sakin insaAllah ailen yeni damatlarindan memnun kalirlar ve o onu bir evlat olarak kabul ederler :) olumsuz elesitiri de alabilirsin ailenden olmaya bilir ama kolu komsudan yada arkadas cevrenden ama herseyden önce senin düsüncelerin önemli sen o insanla mutlu olacagina inaniyorsan ve onu her hali ile seviyorsan o zaman her türlü elestiriyi de kaldirabilirsin eminim :) temmuzda olacak bizim ni$animiz yurt disinda oldugum icin sadece bohca hazirligimi yapabildim daha elbise ayakkabi kuaför yüzük fotografci alinacak/ayarlanacak benim de korkularim endiselerim var istedigim gibi olmaz diye ama önemli olan o yüzükleri takmak gerisi teferruat :)
canım benim aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum ama hani ben aşığım ya bazen insan içinde olduğu karşısındaki insanı tanıyamıyor işte ben böyle bi yanılgıya düşmekten korkuyorum şuan için herşey çok güzel anlayışlı olduğunu düşünüyorum benim çok şanslı olduğumu dile getirir genelde aile yapısı falan güzel annesi ile bağları derki bi annemin ağmasını birde senin ağlamanı görmek istemiyorum diyor ilgili ilgi gösteriyor ve bendende bekliyor ben istemediği bişey yapmıssam çok sinirleniyor ama hiç kötü söz yok anlatmaya çalışıyor sabırla bazen bu huyunu sevmiyorum düzelt diyor ayy aşkım ya yazdıkça sevesim geldi
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
inşallah sende hayırlısı ile sorunsuz içinde ukte kalmadan atlatırsın nişanı zaten bişey kalmamış temmuz kapıda zaten...sen yurtdışından türkiyeyemi geliceksin yoksa yine yaşadığın yeremi gelin olucaksın