- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
selam kızlar ben geldim :79:
nasılsınız napıyorsunuz?![]()
napalım kuzu bnde çeyiz tamam bitti artık çöp bile kalmadı eksik
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Sevgilimi beklim...
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben geldim :79:
nasılsınız napıyorsunuz?![]()
kızlarrrr bende geldım aranızaaaa:) benımde 1mayısta nişanım var allah ızın verirse 2012/nisanda düğün olucak...bende bu topikten sayılırım değilmiiiii?sizde keyifler nasıl
bu aksam yuzuklerımızın siparşini vermıstık alıcaz kuyumcudan . haftasonu da nişan alışverişine çıkıyoruzz şimdilik gelişmeler busekılde:) inanın ınsan cok stres oluyor sevgılı donemıne benzemıyor aileler araya gırınce sorumluluk buyuyo en nıhayetınde ama tatlı telaşlar yaaa:) sizde ne var ne yok anlatımbakımmmmmm:)![]()
işte geldim burdayım :) bende 2012 yi beklemek zorunda olanlardanım biz söz-nişanı bir arada çıkardık nişanlım asker 1 ay sonra yanımda kısmetse o gelince de hazılıklar başlıycak allahın izniyle
napalım kuzu bnde çeyiz tamam bitti artık çöp bile kalmadı eksik
Sevgilimi beklim...sende ne va ne yok
![]()
saol canım kavuşun allah dahada ayırmasınhayırlı uğurlu olsun canım çeyizi tamamlamışsın kusura bakma biraz geç oldu cevap vermem
bende sevdiceğimi bekliyorum yazın kavuşcaz Allahın izniyle
sen nasılsın napıyorsun?![]()
ayy çok sevindim canım kendi evin mi oldubenim hazırlıklarda devam edıyo kızlar bı yandan nısan bı yandan ceyız alısverıslerı bıde ustune ev yaptırma telası eklendı ugrasıyoruz bakalım
Benim düşüncem ise bu araçtan bir an evvel kurtulmaktı eğer aracın bu durumu piyasada iyice duyulursa araç elimde patlayabilir yada bu benim hüsnü kuruntum bilmiyorum artık. Yeni alacağım arabayı da ayırttım alacağım araba bayide tek kalmış bir an evvel satılmadan almam lazım.
İçim pek rahat değil sanırım adama karşı dürüst olamadığım için.:89:
hatlar karışmışArkadaş başka başlığa yazıyordu herhalde yanlış yere yazmış.![]()
ayy çok sevindim canım kendi evin mi oldu
evet tatlım kayınpederım butun cocuklarına ev yapmıs onu yaptırıyoruz sımdı ama evım olduguna sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.. ev olması guselde kayınvalıdeye yakınlık alt katta gorumce olması ve kayınpederımın olcusuz hareketlerı tedırgın edıyor
Merhabaaa : )
Bende 2012 yi gelin olmak icin bekliyoruuum
Bu yaz ni$anim olacak insaAllah. Seneye de dügün
Hepinize mutluluklar dilerim![]()
ne güzel bu yaz nişanın olucakmış bende bu yaz nişan olsun istyorum sevgilim sen nasıl istersen öyle olucak diyor ama çokda acele etmek istemiyorum oda istesin istiyorum sadece ben fikir sunuyorum o bişey demiyor ama 2013 den 2012 nin yazının sonuna istediğimi söyledim ve artık öyle düşünüyoruz bakalım aksilik olmaz inşallah senin adınada sevindim tez zamanda gönlüne göre olur herşeyin inşallah
canim aceleye getirmemek lazim elbette ki ama bu tür isler fazla uzatmaya da gelmez sanirim :) sevdigine ara sira bu konuyu ac bakalim onun düsünceleri nelermis sadece sana birakmasin karari oda dimi :) amin canim insaAllah hic bir aksilik olmadan yuvaciklarimizi kuraraiz :)
bizim aileler istememe söz konusu vardı onu atlattık çok şükür yani ben onun babası hariç tanıştım bu hafta sonu o gelicek annem teyzem ananem ve yengemle tanışıcak bakalım bizimkinler kabullendiler gibi ama ben damatlarını sevsinler benimsesinlerde istiyorum bakalım haftasonu nasıl olucak beğeniceklerimi olumsuz bi eleştiriyi kaldırabilirmiyim bilmiyorum ve ayrılıcaz diye korkuyorumda aynı zamanda ben o yüzden uzasın istemiyorum..senin nasıl gidiyor hazırlıklar başlamıştır heralde tarih bellimi nişan için