Söz,Nişan veya Düğün için 2012 bekleyenler:)

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
Benim sevgilim askerde 2012 şubatta gelcek Allah nasip ederse...Siz neden bekliyosunuz ne hazırlıklar yapıyosunuz paylaşalım kızlar

merhaba canım :79:

topiçin hayırlı olsun

benimde sevdiceğim iş için yurtdişinda gelmesini bekliyorum bu yaz izin alıp beni görmeye gelicek inşallah 2012 de de tekrar gelicek evliliğe adımlarımızı ataçağız Allahın izniyle

Saol canım
Hayırlısı olsun canım burda eski gelinler ve 2011 gelinleri varda bizim neyimiz eksik dime bizde beraber hazırlanırıs

Saol canım
Hayırlısı olsun canım burda eski gelinler ve 2011 gelinleri varda bizim neyimiz eksik dime bizde beraber hazırlanırıs

rica ederim canım

aynen canım bizde beraber hazırlanırız paylaşımda bulunuruz fikir danışırız bizim hiç birşeyimiz eksiz değil çok şükür

benim sevgilim asker allah nasip ederse şubatta geliyo nisanda mayıs gibi söz nişan yapmayı düşünüyorus kader kısmet tabi.Ama niyetimiz 2013de evli olarak girmeksiz ne zaman düşünüyosunuz canım

İnşallah ben o kadar beklemem
Bu arada sana hayırlı teskereler canım, Allah kavuştursun

benim sevgilim asker allah nasip ederse şubatta geliyo nisanda mayıs gibi söz nişan yapmayı düşünüyorus kader kısmet tabi.Ama niyetimiz 2013de evli olarak girmeksiz ne zaman düşünüyosunuz canım

Allah gönülünüze göre versin canım inşallah

benimde sevgilim 2012 mart veya nisan gelicek Allahın izniyle o zaman isteme söz yapıcaz inşallah nişanıda düğünden önce düşünüyoruz kısmetse

İnş beklemessin canım çok saol daha 11 ay var nasıl bitcek bilmiyorum
sen ne zaman düşünüyosun söz nişan düğünü

Ben düşünüyorum ama daha beyimizden ses yok:26: Nışan Mayıs ayı gibi olsa hiç fena olmaz. Düğünde sonbahara olur gibi, ama henüz net değil, konuşmadık ki bunları:97:

Ben düşünüyorum ama daha beyimizden ses yok:26: Nışan Mayıs ayı gibi olsa hiç fena olmaz. Düğünde sonbahara olur gibi, ama henüz net değil, konuşmadık ki bunları:97:

Neden konuşmadınız mı...siz neden 2012 ye kaldınız

bizimde temmuzda nişanımız var ondan sonra sevgilim ağustosta askere gidicek kısa dönem inş sonrası uçsuz bucaksız bekleme dönemi artık ne zaman evlenebilirsek :26:
düzgün bir iş bulcak ev yok eşya yok herşeye para para

Sıkma canım kısmetse olur ben nişanlı değilim ev alındı bi baktık çeyizler bitmiş beyaz eşyalar alınmış ama 2012de gelcek paşam:)üzme kendini hem kısa dönem

kızlaarr merhabaaa : )

bende bu yaz nişanlanacağım seneyede düğün var kısmetse :)) bize kalsa simdiden evleneceğiz ama benim ailem çok sorun cıkarıcak gibi duruyor simdideenn aahh ahh herkesin gönlüne göre olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…