- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
Benim sevgilim askerde 2012 şubatta gelcek Allah nasip ederse...Siz neden bekliyosunuz ne hazırlıklar yapıyosunuz paylaşalım kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım :79:
topiçin hayırlı olsun
benimde sevdiceğim iş için yurtdişinda gelmesini bekliyorum bu yaz izin alıp beni görmeye gelicek inşallah 2012 de de tekrar gelicek evliliğe adımlarımızı ataçağız Allahın izniyle
Saol canım
Hayırlısı olsun canım burda eski gelinler ve 2011 gelinleri varda bizim neyimiz eksik dime bizde beraber hazırlanırıs
rica ederim canım
aynen canım bizde beraber hazırlanırız paylaşımda bulunuruz fikir danışırız bizim hiç birşeyimiz eksiz değil çok şükür
Sanırım bitek biziz 2012 bekleyen
Çeyize başladın mı
benim sevgilim asker allah nasip ederse şubatta geliyo nisanda mayıs gibi söz nişan yapmayı düşünüyorus kader kısmet tabi.Ama niyetimiz 2013de evli olarak girmeksiz ne zaman düşünüyosunuz canım
Ben düşünüyorum ama daha beyimizden ses yok:26: Nışan Mayıs ayı gibi olsa hiç fena olmaz. Düğünde sonbahara olur gibi, ama henüz net değil, konuşmadık ki bunları:97:
bizimde temmuzda nişanımız var ondan sonra sevgilim ağustosta askere gidicek kısa dönem inş sonrası uçsuz bucaksız bekleme dönemi artık ne zaman evlenebilirsek :26:
düzgün bir iş bulcak ev yok eşya yok herşeye para para
ben de varım kızlar, evlenmek için 2012 yi, sözlenmek için yaz mevsimini beklemekteyim.