Söz,Nişan veya Düğün için 2012 bekleyenler:)

adaderenim

Aşk artık 3 kişilik..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
2.984
2
106
Benim sevgilim askerde 2012 şubatta gelcek Allah nasip ederse...Siz neden bekliyosunuz ne hazırlıklar yapıyosunuz paylaşalım kızlar:66:

merhaba canım :79:

topiçin hayırlı olsun :16:

benimde sevdiceğim iş için yurtdişinda gelmesini bekliyorum bu yaz izin alıp beni görmeye gelicek inşallah 2012 de de tekrar gelicek evliliğe adımlarımızı ataçağız Allahın izniyle :69: :nazar:

merhaba canım :79:

topiçin hayırlı olsun :16:

benimde sevdiceğim iş için yurtdişinda gelmesini bekliyorum bu yaz izin alıp beni görmeye gelicek inşallah 2012 de de tekrar gelicek evliliğe adımlarımızı ataçağız Allahın izniyle :69: :nazar:

Saol canım:66:
Hayırlısı olsun canım burda eski gelinler ve 2011 gelinleri varda bizim neyimiz eksik dime bizde beraber hazırlanırıs:64:

Saol canım:66:
Hayırlısı olsun canım burda eski gelinler ve 2011 gelinleri varda bizim neyimiz eksik dime bizde beraber hazırlanırıs:64:

rica ederim canım :66:

aynen canım bizde beraber hazırlanırız paylaşımda bulunuruz fikir danışırız bizim hiç birşeyimiz eksiz değil çok şükür :65:

benim sevgilim asker allah nasip ederse şubatta geliyo nisanda mayıs gibi söz nişan yapmayı düşünüyorus kader kısmet tabi.Ama niyetimiz 2013de evli olarak girmek:66:siz ne zaman düşünüyosunuz canım

İnşallah ben o kadar beklemem:1:
Bu arada sana hayırlı teskereler canım, Allah kavuştursun:16:

benim sevgilim asker allah nasip ederse şubatta geliyo nisanda mayıs gibi söz nişan yapmayı düşünüyorus kader kısmet tabi.Ama niyetimiz 2013de evli olarak girmek:66:siz ne zaman düşünüyosunuz canım

Allah gönülünüze göre versin canım inşallah :16:

benimde sevgilim 2012 mart veya nisan gelicek Allahın izniyle o zaman isteme söz yapıcaz inşallah nişanıda düğünden önce düşünüyoruz kısmetse :69:

İnş beklemessin canım çok saol daha 11 ay var nasıl bitcek bilmiyorum:43:
sen ne zaman düşünüyosun söz nişan düğünü:69:

Ben düşünüyorum ama daha beyimizden ses yok:26: Nışan Mayıs ayı gibi olsa hiç fena olmaz. Düğünde sonbahara olur gibi, ama henüz net değil, konuşmadık ki bunları:97:

bizimde temmuzda nişanımız var ondan sonra sevgilim ağustosta askere gidicek kısa dönem inş sonrası uçsuz bucaksız bekleme dönemi artık ne zaman evlenebilirsek :26:
düzgün bir iş bulcak ev yok eşya yok herşeye para para :43:

bizimde temmuzda nişanımız var ondan sonra sevgilim ağustosta askere gidicek kısa dönem inş sonrası uçsuz bucaksız bekleme dönemi artık ne zaman evlenebilirsek :26:
düzgün bir iş bulcak ev yok eşya yok herşeye para para :43:

Sıkma canım kısmetse olur ben nişanlı değilim ev alındı bi baktık çeyizler bitmiş beyaz eşyalar alınmış ama 2012de gelcek paşam:)üzme kendini hem kısa dönem

kızlaarr merhabaaa : )

bende bu yaz nişanlanacağım seneyede düğün var kısmetse :)) bize kalsa simdiden evleneceğiz ama benim ailem çok sorun cıkarıcak gibi duruyor simdideenn aahh ahh :( herkesin gönlüne göre olur insallah:nazar:

Back