- 17 Ocak 2015
- 637
- 80
- 30
-
- Konu Sahibi balbocegi35
Satışım bitmiştir, elimde son iki tane kaldı onları satıyorum, en çok sattığım model karışık renkliydibende model seçemiyorum ama biraz daha sade ve zarif istiyorum bu senekiler aşırı çiçekliii :)
blog var ama kullanmıyorum canım onu , burda tüm resimler var zaten, elimde kare ve yuvarlak var sadece karışık renkli, püsküllü makas ile birlikte 70tl yaptım fiyatı, 85tl ye satıyordum onları, düşünürsen özelden yazarsın.Tepsi örneklerinizi gorebilecegm bi stenz var mi mesaj olarak gndereblr msnz
bu tepsiyi almak istiyorum bir haftaya yapilabilir mi
Papatyalı satıldı canım , krem pembe mor karışımlı güllü tepsi var , ve yuvarlak papatya ve güllü var ikiside hazır zaten satışım bitti , bir tane daha satarsam diğerini kendi çeyizime koyucam fotoğraf çerçevesi olarak kullanıcambu tepsiyi almak istiyorum bir haftaya yapilabilir mi
Numaramı veririm canımda ben artık tepsi yapmıyorum , elimde kalanlar bunlar.bunun pudra cieklisini istiyorum nasil ulasabilirim size acil
Maşallah canım sanaa ellerine sağlıkk.
sağol şefim benimMaşallah canım sanaa ellerine sağlıkk.
Elimde şuan yuvarlak var canım , son tepsi başka da çıkmaz , 85tl den 70e indirdim. Papatya ve gül çiçekleri kullandım , fransız danteli ve incilerle süsledim , makasta taşlı ve püsküllüdür. Makas istemiyorum dersen 65tl ye yarın kargoya verebilirim..merhaba şuan almak istesek elinizde yokmu bu tepsilerdenbalbocegi35