Söz - Nişan Tepsisi Modelleri 2015

Tepsi örneklerinizi gorebilecegm bi stenz var mi mesaj olarak gndereblr msnz
blog var ama kullanmıyorum canım onu , burda tüm resimler var zaten, elimde kare ve yuvarlak var sadece karışık renkli, püsküllü makas ile birlikte 70tl yaptım fiyatı, 85tl ye satıyordum onları, düşünürsen özelden yazarsın.

bu tepsiyi almak istiyorum bir haftaya yapilabilir mi
Papatyalı satıldı canım , krem pembe mor karışımlı güllü tepsi var , ve yuvarlak papatya ve güllü var ikiside hazır zaten satışım bitti , bir tane daha satarsam diğerini kendi çeyizime koyucam fotoğraf çerçevesi olarak kullanıcam

Güllü ve papatyalı tepsi satılmıştır. Papatyalı-güllü yuvarlak tepsi satıştadır.

Söz nişan tepsisi 70tl makas dahil, çerçeve veya modern dekor tabak olarakda kullanılabilir .

merhaba şuan almak istesek elinizde yokmu bu tepsilerden balbocegi35
Elimde şuan yuvarlak var canım , son tepsi başka da çıkmaz , 85tl den 70e indirdim. Papatya ve gül çiçekleri kullandım , fransız danteli ve incilerle süsledim , makasta taşlı ve püsküllüdür. Makas istemiyorum dersen 65tl ye yarın kargoya verebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…