Söz - Nişan Tepsisi Modelleri 2015

Papatyalı , yuvarlak ve gümüş tepsi satışa açılmıştır

Karışık pembe gül tepsi denemesi örneği nasıl uymuş mu? Gençler :KK76:
20150105_211116.jpg

Yeni çiçekler ile deneme tepsisidir bu:KK76: çok yakında pembe ve somon renkli tepsi çıkacaktır 5tl fark ile satışa sunulacaktır.
20150105_221754.jpg

20150105_221641.jpg

incili söz tepsisi gerçekte çerçeve mi? daha sona çerçeve olarak kullanabilirsek süper olur :KK66:
Evet canım kullanılabilir, banada annem demişti içine resim yerleştirip duvara assak çok güzel olur diye, bende hemen evdeki çerçeve resmini üzerine koydum çokta yakıştı :KK76:

fiyatın içinde yüzük kutusu ve makası da var mı, onları ayrı mı alıyoruz
Ahşaplarda yüzük kutusu yok, ben içine yakıştırıyorum sadeliği ile güzel, makası ile 85tl , gümüş olan yüzük kutusu makas 145tl

Canım bunlar örnek ama malesef dediğim gibi grafiker ile anlaşamadık , çok pahalıya maal oluyor. Çiçeklileri yapıyorum şuan , dün satış yaptım 90tl ye satıyorum başka sitede ama buraya özel 70tl canım, eğer düşünürsen bugün veya yarın çarşıya çıkıcam istediğin renk varsa yaparım.
Keşke size ait olmayan ürünleri kullanıp sipariş toplama çabasına girmeseydiniz. Birde üzerindeki kişiye ait markanın değiştirilip başka bir markanın yazılması bana hiç doğru gelmedi. Bende kendi el emeğimle satış yapan biri olarak kendi ürünümün başka bir yerde başkası tarafından kullanılmasının nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. Sizde kendi el emeğinizle para kazanıyorsunuz ve kendinizi onun yerine koyup düşünmenizi tavsiye ederim. Kendinizin yaptığı çok güzel ürünler var başkalarının ürünlerini kullanmayın bence. Ayrıca bu kullandığınız ürünler sahibinin kendi tasarımı olduğu için üzerine patentli yani kullanmak, çoğaltmak, kopyalamak yasak. Bunları kullanmanız başınıza iş açabilir dikkatli olun bence. Iyi günler iyi çalışmalar dilerim.

Keşke size ait olmayan ürünleri kullanıp sipariş toplama çabasına girmeseydiniz. Birde üzerindeki kişiye ait markanın değiştirilip başka bir markanın yazılması bana hiç doğru gelmedi. Bende kendi el emeğimle satış yapan biri olarak kendi ürünümün başka bir yerde başkası tarafından kullanılmasının nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. Sizde kendi el emeğinizle para kazanıyorsunuz ve kendinizi onun yerine koyup düşünmenizi tavsiye ederim. Kendinizin yaptığı çok güzel ürünler var başkalarının ürünlerini kullanmayın bence. Ayrıca bu kullandığınız ürünler sahibinin kendi tasarımı olduğu için üzerine patentli yani kullanmak, çoğaltmak, kopyalamak yasak. Bunları kullanmanız başınıza iş açabilir dikkatli olun bence. Iyi günler iyi çalışmalar dilerim.
Pardon? Bana ait demedim ki, aynısını yapabilirim diye koydum fakat daha sonra grafiker ile anlaşamadığımı söyledim ve ürünlerim kendime ait hhanfendi birçok satış yaptım biride gelip bana kötüsün demedi memnun kaldılar ki siz asıl reklamcısınız ve şuan karalamak adına yazıp çizmişsiniz saçma sapan , örnekler var aralarında özel mesajda kişilerle direkt konuşuyorum, siz insanları kandırdığımı nerden çıkardınız? Başka bişi göateripte başka ürün göndermiyorum o sebeple başıma bişi gelmez. Kiblendiniz.

Farkındaysan kimseye ben yaptım vs demedim bunlar örnek dedim grafiker ile de cidden anlaşamadık fiyat konusunda, sizin zorunuza giden şey satış yapmamanız olmasın? İftira atmak sanalda olsa büyük bir vebaldir. Kk ya ilettim ve gereğini yapacaklardır

Yılbaşı için hazırladığım ahşap kutukutu hediyeliklerim :KK73:
20141231_001358.jpg

Hangi çiçekten yapılacağına siz karar verin :KK76:

20150103_195043.jpg
20150103_195052.jpg
20150105_221641.jpg

Eklentiler

• 20150103_195043.jpg
    20150103_195043.jpg
    138,6 KB · Görüntüleme: 1.100
X