- 4 Haziran 2013
- 12.318
- 8.572
-
- Konu Sahibi balbocegi35
canım çok güzeller bence fiyatını da yazarsan daha ilgi çekici olurMerhaba hatunlar
Söz , Nişan tepsi satışlarım başlamıştır.
Sözünüzden bir kaç hafta önce siparişler alınır ve isteğe göre yapılır, ulaşmak isteyen özel mesaj atsın.
Whatsapp'tan görüntülü olarak sizlerinde fikrinizi alarak birlikte,
gönlünüze göre tamamlıycaz
Şimdiden mutluluk dilerim
Fotoğrafta gördükleriniz aynen yapılır.
Eki Görüntüle 1327928
Eki Görüntüle 1327929 Eki Görüntüle 1327930 Eki Görüntüle 1327931 Eki Görüntüle 1327932 Eki Görüntüle 1327933
canım çok güzeller bence fiyatını da yazarsan daha ilgi çekici olur
Teşekkür ederim canlarımEllerine sağlık , hepsi çok güzeller canım fiyatlarını da yazabilirmisin kabaca :)
Son paylaştığınız resme ve 2. Resme bayıldımmm valla
Merhaba hatunlar
Söz , Nişan tepsi satışlarım başlamıştır.
Sözünüzden bir kaç hafta önce siparişler alınır ve isteğe göre yapılır, ulaşmak isteyen özel mesaj atsın.
Whatsapp'tan görüntülü olarak sizlerinde fikrinizi alarak birlikte,
gönlünüze göre tamamlıycaz
Şimdiden mutluluk dilerim
KADINLAR KULÜBÜ'NE ÖZEL İNDİRİM İLE (KARGO DAHİL) SADECE 70 TL
Fotoğrafta gördükleriniz aynen yapılır.
KREM / BAHAR
Eki Görüntüle 1329535
FUŞYA / BAHAR
Eki Görüntüle 1329531
MOR/ BAHAR
Eki Görüntüle 1329534
ÇOK RENKLİ / BAHAR
Eki Görüntüle 1329530
Satış Sayfam: http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/soz-nisan-tepsisi-bahar-138304204
Yenilerini ekledim canım , farklı renkler çiçeklerde kullanabilirim. Diğerlerini iptal ettim isimli olanları grafiker ile anlaşamadım , isim yazmaya 100tl istediben tepsilerimi o kadara satmıyorum diyip kapadım
Canım bunlar örnek ama malesef dediğim gibi grafiker ile anlaşamadık , çok pahalıya maal oluyor. Çiçeklileri yapıyorum şuan , dün satış yaptım 90tl ye satıyorum başka sitede ama buraya özel 70tl canım, eğer düşünürsen bugün veya yarın çarşıya çıkıcam istediğin renk varsa yaparım.