-
- Konu Sahibi balbocegi35
SON 1TEPSİ SON SATIŞIMDIR 60TL'YE İNMİŞTİR
Merhaba hatunlar
Şık Söz , Nişan tepsi satışlarım başlamıştır.
Sözünüzden bir kaç hafta önce siparişler alınır ulaşmak isteyen özel mesaj atsın.
Şimdiden mutluluk dilerim
Fransız boncuklu dantel ve incilerle süslenmiştir. Tamamen el emeğidir.
DİPNOT: Kararsız kalıp tepsi siparişi verip sonra vazgeçip habersiz ortadan kaybolmayınız. Tepsiler fotoğrafta göründükleri gibidir. Vazgeçmek istiyorsanız sipariş verdiğiniz aynı gün içerisinde iptali bildiriniz, herkesin zevki farklı olduğu için tepsi elimde kalıyor ve gerçekten ciddi maddi zarara uğruyorum... Bilgilerinize...
KADINLAR KULÜBÜ'NE ÖZEL İNDİRİM İLE 85TL'den
(MAKAS DAHİL) SADECE 60TL
Son siparişlerim : sarı gibi gözüken güllerin rengi kremdir, fotoğraf sizi yanıltmasın
Eki Görüntüle 1360687
Eki Görüntüle 1360738
Eki Görüntüle 1360211
Eki Görüntüle 1385625
Eki Görüntüle 1424536
Eki Görüntüle 1424538
Pembe beyaz somon rengi gülleri kullanılır.
Eki Görüntüle 1363258
Söz mendil kutusu yapılır. Örneği 5.sayfada
iletişim no alabilir miyim?
malesef canım yapmıyorum artık , elimde son bir tane yuvarlak tepsi kaldı onu satıyorum 85tl den 60a düştümerhaba, halen tepsi yapıyor musunuz?
çok begendim birkaç modeli.ağustosun son haftası gibi elimde olması gerekecek.
farklı modelleri de görebileceğimiz bir instagram sayfanız var mıdır?size nasıl ulaşabiliriz?
Cnm bisey sorucm cvplarsan sevinirim bu tepsi ciceklerini nerden aliyosun nette bi site var mi satan ben perdeme sus yapicamda bulamiyorumSon tepsiyi 60tl ye indirdim bilgilerinize...
merhabalar ben almak istiyorum elinizde varmıdır ?İLK MESAJ ATANA RESİMDEKİ YUVARLAK NİŞAN TEPSİSİ
60TL
Merhaba hatunlar
Şık Söz , Nişan tepsi satışlarım başlamıştır.
Sözünüzden bir kaç hafta önce siparişler alınır ulaşmak isteyen özel mesaj atsın.
Şimdiden mutluluk dilerim
Fransız boncuklu dantel ve incilerle süslenmiştir. Tamamen el emeğidir.
KADINLAR KULÜBÜ'NE ÖZEL İNDİRİM İLE 85TL'den
(MAKAS DAHİL) SADECE 60 TL
Son siparişlerim : sarı gibi gözüken güllerin rengi kremdir, fotoğraf sizi yanıltmasın
Eki Görüntüle 1360687
Eki Görüntüle 1360738
Eki Görüntüle 1360211
Eki Görüntüle 1385625
Eki Görüntüle 1424536
Eki Görüntüle 1424538
Eki Görüntüle 1559219
Bende birçok model var. İsterseniz model alışverişi yapabilirizEğer istediğiniz bir model varsa fotoğrafını gönderin yapabileceğim bişeyse yaparım
Teşekkürler ben artık satışı bıraktım. Herkes siparişi verio yaptırıo vazgeçiolar birde o yüzden sinir oluyorum diye yapmıyorumBende birçok model var. İsterseniz model alışverişi yapabilirizEki Görüntüle 1730384