Söz/nişan takı

Benim borum öter olayına girmişler . Ben sizin yerinizde olsam o evde de oturmam burnunuzdan getirirler size soyliyim. Benim gorumcem böyleydi herşey karışırdı eşimin annesi olmadığı için ve beni yok sayardı. Evim ankaradaydi biz eşimle iş dolayısı ile bir araya gelememistik belli bir sure eşyaları ankaraya bırakıp kendi sehirime gitmistim. Ablasinada bir sorun olursa anahtar sende kalsın biz gelemeyiz müdahale edersin demistik evde de kimse olmadığı için fazla esylarinida oraya koy biz gelince yada evi tasiyinca alırsın demistim. Ama beni hep yok sayardı. Ben elektirkli battaniye götürmustum hiç eşyalarımı kullanamadım daha düşünün gitmiş eşimi aramış demiş benim elektrikli battaniye bozuldu sizinkini aliyim eşimde al demiş. Ev yakında değil arabayla gitmesi gerek yani. Bende delirdim benim çeyizini bana sormadan nasıl alır bir insan kızdım mesaj attım kaldiki bana lazım olan birşeyi niye alıp götürsün. Kızı gitti tüm sülaleye anlattı bir elektrik battaniyeyi vermedi diye benim kulağıma geldi anneme söyledim. Annemde aradı kızdı siz niye benim kızimın eşyasını hem almaya çalışıp hem dedikodusunu yapiyosunuz diye sonra gitmiş eşime demişki ayciceginin annesi bana hırsız dedi demiş kavga gürültü. Elektrk battaniye üç kuruşluk birşey vereceği yol parasıyla zaten alır ama sırf pislik olsun diye yapti bunu. Ayyy size öyle yapılınca benimde kendi anılarım geldi gözümün önüne sakın yakın oturmayın şimdi uzagimda allahtn kırk yılda bir geliyorlar

Sizin iş sıkıntılı şimdi özür dileseniz,bunun altından kalkamazsiniz, susmayın lafını esirgemeyin desek sonu ayrılık.Zaten aile binasına gelin gidiyorsunuz evlilik pek parlak görünmüyor.Madem anneniz kızım sen mutlu ol diyecekti bu altın kavgası niye oldu????
Kocam beni ezmez ,hep yanımda durur derseniz kendimizi ateşe atın İşin sonunda anam da anam ,çok uzdunuz kadını derse o evlilik azap olur .

Bence orta-uzun vadede siz daha şanslısınız eltinize göre

Gençlik + Güzellik + Bekaret = 130.000

Bence çok iyi kampanya. Konu sahibinin nişanlısı sakın kaçırmasın. Ekonomik kriz var zaten. Bugün aldığımızı yarın alamıyoruz.

Mehir konusu bambaşka ve çok karışık bir konu.

ironidir insallah

Hicmi aramiyim yani böylede araya sogukluk girmez mi?

Gercekten aramiyim mi araya sogukluk girer diye cok üzülüyorum bilmiyorum

ve sanki bu bir ömür böyle devam edecekmiş gibi hissediyorum bu şekilde sanki benim bir hükmün olmayacakmış gibi.

Ev ne benim ne de sevgilimin, annesinin kendi evi. Biz sadece üst katta oturucaz, tamam evet kira ödenmeyecek ama sadece arkadaslarimdan gördügüm gibi benimde üstüme titrenilsin istedim.

Sizin nişanda takılmasını istediğiniz altınlardan çok daha büyük bir derdiniz var o da kayınvalidenizin üzerine olan evde oturmak, bugünler için aynı binada ev almış, oğlum evlenince gelin de oğlum da elimin altında olsun demiş, salonda düğün yapması da sizin için değil el aleme masraf yapmaktan kaçınmadım ev de verdim düğün de yaptım kendime gelin aldım demek için, şu an geleceğinizi göremiyorsunuz ama evlenince eşiniz annesine karşı hep pasif kalacak ve kayınvalideniz bugün size yaptığı yapacağı tüm masrafların acısını çıkaracak, hazır henüz nişanlıyken ayrılın diyeceğim ama bunu yapmayacağınızı biliyorum ve maalesef evlenince bugün dert ettiğiniz nişan takılarından daha büyük dertleriniz olacak o kayınvalideyle, bir mesajımda yazdığımı yineliyorum o yüzden, çalışıyorsanız ki şu durumda evde oturuyorsanız bile işe girip çalışmaya başlayın evlenince de iş bırakmayın ve mutlaka maaşınızın belli bir kısmını kendiniz için biriktirin.

Babanız çok akıllı adammış, çok takdir ettim. Bazılarına yüz verince tepenize çıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…