Selam tekrar, öncelikle dünden beri gerçekten kötü bir haldeyim. Keşke anneleri hiç karıştırmasaydım dün bana bir kolye yolladılar bunu aldık diye gelip de bana alalım mı bunu beğendin mi diye sormamaları tekrar gıcığıma gitti açıkçası ama sustum bir şey demedim ortalık daha fazla karışmasın diye isteğine görseli özelden atarım zaten pek anlamam altından falan. Evi çok laf eden olmuş ama ev annesinin yani benden çok çok önce alınan bir ev evde benim hiçbir hakkım yok aile apartmanı tarzı bir şey onlar alt katta biz üst katta kalacağız kapıları ayrı olacak şekilde. Yani gerçekten aslında bağırıp çağırıp kavga etmek istiyorum ama annem yapma kızım siz mutlu olun yeter ki diyor ama bir yönden de bilmiyorum karmakarışık bir haldeyim. Sevgilim ben durumum olunca sana daha iyisini alırım diyor ama dediğim gibi ben çok önceden ona bahsetmiştim biz de nişanda düğünde takılan altınlardan çok azı nişanda takılıyor diye ve sanki benim dediğime hiç kimse sallamamış hiç kimsenin umurunda değil ciddiye alınmamış gibi hissediyorum ve sanki bu bir ömür böyle devam edecekmiş gibi hissediyorum bu şekilde sanki benim bir hükmün olmayacakmış gibi. Annemin annesini araması da beni çok üzdü galiba orada hata yaptım sonuçta onların arası şimdi biraz limoni oldu dün kaynanama arasam mı acaba diye düşündüm özür dilemek için hani sanmasınlar ki şimdi biz illa altın istiyoruz falan sizce ne yapayım arıyım mı yazıyım mı ve ne söylemeliyim çünkü gerçekten kimse kimseyle kötü olsun kimsenin kalbi kırılsın istemiyorum bilmiyorum çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin…