evli arkadaşlarım hadi anlatın yaazcık nostalji yapalım o anları buraya yazark birkz daha hatırlayalım mutlluklarımızı paylaşalımmmmmmm
bana öyle bir şey yapıldı ki hayatım boyunca kabus gb unutamadım
ne yapıldı ki canım? :26:
odadan çıkıpta hoşgeldiniz bile diyememiştim,annemin şevkatine desteğine okadar çok ihtiyacım vardı ki oysa bir gelse sarılsa kızım yanımdayım deseydi olmaz mıydı sanki,ama yapmadı ve anneannem allah ondan binlerce razı olsun,abimi zorda olsa ikna etti ve gözyaşları arasında biz sözlendik.Abim yüzüme bakmadan gitti ve evime dahi gelme dedi.annem2 hafta benle konuşmadı,yediğim zehirdi sanki benim.Tanısalar sevilecek bir çocuğu küçümsediler, benim umrumda değil onun lise mezunu olması, hamdolsun işi gücü var çalışıyor en önemlisi adam gb adam. ama insanların derdi övünmek olmuş,damadım şöyle damadım böle diye övünmek olmuş. çok tepki aldım herkesten,burda bile bir çok kişi asla biz olsak evlenmeye kalkışmayız bile dedi,anlamıyorum onları.aklıma gelince tüylerim ürperiyor.
beni istemeye geliyorlardı, abim beni önceden bir kenara çekti ve eğer Evet dersen , beni hayatından çıkarırsın ve düğününe bile gelmem die tehdit etti.Elim ayağım titremişti,kanım donmuştu resmen,sevdiğim adam yolda ailesiyle geliyorlar ve ben tehdit edilmiştim,annem ve abim insanlara hayır demenin yollarını konuşuyorlardı.Sinir krizi geçirdim,hıçkırıklardan nefes alamaz olmuştum.En mutlu olmam gereken anda dünyanın en mutsuz insanı olmuştum.Öyle bir acı yaşıyordum ki anlatamam.Nasıl hayır istemiyorum diyebilirdim ki.makyaj aktı gözlerimden şişti balon gb oldu. insanlar geldi ve abim hayır istemiyorum demez mi? kardeşim üniversite mezunu sen ki lise mezunusun olmaz demez mi, herkes ağladı,onun annesi ve anneannesi çok zoruna gitti.Amcam bende istemiyorum dedi,halbuki pırlanta gb bir çocuğu istemediler, oysa hayatımda Allahımın bana özel yarattığına inandığım biri idi.
çok üzüldüm canımm..sonuç noldu peki?
Henüz evli değilim nisanliyim, nişan günü akşam konvoy beni almaya geldi, esenkente yakın oturuyorum. Yolda bizim bohcalarin olduğu araba sen konvoyu karistir başka düğün konvoyu karış teeee Silivri'ye kadar git, beni aldılar ama bohcalar yok, nişan dönüşü bohcalar geldi bize :)
Henüz evli değilim nisanliyim, nişan günü akşam konvoy beni almaya geldi, esenkente yakın oturuyorum. Yolda bizim bohcalarin olduğu araba sen konvoyu karistir başka düğün konvoyu karış teeee Silivri'ye kadar git, beni aldılar ama bohcalar yok, nişan dönüşü bohcalar geldi bize :)
zorda olsa sözlendik cnm yakında nişanım olacak mevlütlü yapmaya karar verdik oynayacak moral bırakmadılar çünkü,annem yeni yeni benle konuşuyor,küçük abim benle konuşmuyor kardeşim değilsin gb laflar etti, büyük abim ise bana çok zoğuk. duyan gören de sanki çok kötü bir şey yapmışım sanar.. ama Rabbime çok şükür ben seçtiğim insanla çok mutluyum. inş herkes zamanla beni neçok üzdüklerini bana ne çok zara verdiklerini anlarlar.
Bu ailelerin ben istemiyorum demesine de sinir oluyorum ya evlenecek kişi mutluysa olay bitmiştir.
Yanlış bi seçim yapmış olabilir bunu yaşamadan bilemez ki
Benimde babam istememişti nişanlımı en mutlu olacagım zamnlarda hep içimde bi burukluk vardı
Hakkımızda hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?