Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Tmm canım bak işte kafanda değerlendr hangisi kafana yatarsa onu yapmaya çalşırsın :)

İyiym bnde bilgisyrım tamir oldu çok şükür yaa mutluyum artık

evet ya teknoloji ne onunla oluyor ne de onsuz

Aynen öyle valla.. E neler yapıysun bakalm?? Ya herkesle aynı anda tanışnca bn karstrıyrum kimin ney ne zamandı diye
Bi panomu yapsak acaba tahmini tarhlermzi falan hatta isteme nişan düğün tarhlerimide yazarız oludkça bnce güzl fikir

Ben bu fikre bayildim :)

Ne yapayım canım benden de aynı devam :) Tablo işi güzel olur sana katılıyorum da bizi tamini bir tarihimiz yok Ekim sonu diyoruz nasipse bu olur mu ?

Ne yapayım canım benden de aynı devam :) Tablo işi güzel olur sana katılıyorum da bizi tamini bir tarihimiz yok Ekim sonu diyoruz nasipse bu olur mu ?

Tabiki olr cnm ona bakarsan bizimde kasım sonu gibi olur zaten kesin belli olana kadar Ekimde olucaklar Kasımda olucaklar diye yaparz zamnla tarhlermz kesinleşir düzene sokarız :)

'' ...... '' EVLİLİK PANOSU

İSTEME & SÖZ

Eylül

Ekim

Kasım

Aralık

NİŞAN

Kasım

Aralık

Ocak

Şubat

...
...
KINA GECESİ
...
...
...

DÜĞÜN

...
...
...
Bunun gibi olablr mesela nasıl ? Öneriniz varsa değiştrym kızlar

Tabiki olr cnm ona bakarsan bizimde kasım sonu gibi olur zaten kesin belli olana kadar Ekimde olucaklar Kasımda olucaklar diye yaparz zamnla tarhlermz kesinleşir düzene sokarız :)

Tamam canım inşaALLAH... :)

Bunu beğendimmmm

'' ...... '' EVLİLİK PANOSU

İSTEME & SÖZ

<<<=Eylül=>>>

<<<=Ekim =>>>

betulyakup

<<<=Kasım=>>>

tuqbacadi

<<<=Aralık=>>>

NİŞAN

<<<=Kasım=>>>

<<<=Aralık=>>>

Ocak

Şubat

...
...
KINA GECESİ
...
...
...

DÜĞÜN

...
...
...
Böyle tarihler geldikçe düzenlylm ozmn

ilk sayfaya yapsan daha güzel olur. Konu sahibi kakule71... Ya o yapacak düzenlemeyi yada konu sahibi olarak yerini seninle değiştirecek.

Ben cok yeniyim bu sitede yonlendirirseniz seve seve yaparim kizlar
Canım telden giriyosun biraz sorunlu ama ilk yazdığın msjı düzenlemelisin anca öyle olablr bn şuan senn msjnı düzenleyemem bilgsyrdn girme imkanın yok mu??
ilk sayfaya yapsan daha güzel olur. Konu sahibi kakule71... Ya o yapacak düzenlemeyi yada konu sahibi olarak yerini seninle değiştirecek.

Aynen ortalarda bi süre sonra bulamıycaz ilk sayfada olması lazım ama ilk sayfaya da koyduğumuz düzenli olsun eklenmk isteyen arkdaşlar belirtsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…