- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
ALLAH ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin inşaALLAH... Çok zevkli seçimler.misafir ve günlük yemek takımları da aldım ama onları bulamadım onları da gelince yüklerim artık kızlar yorumlarınızı merak ediyorum :)
Çok sağol canım bu da aklıdma alternatif olarak bulunsun. Emeğine , güzel yüreğine sağlık inşaALLAH... Ben ders çalıştığım için vakit kısıtlı , o yüzden bir kaç fikir var bakalım kafamda....senin ki de hoşuma gitti hangisine elim yatkın olursa onu yapacağım...
Sen nasılsın?
Ayyy ne kadar güzel canım , artık daha sık görüşebileceği inşaALLAH bak bende buna sevindimTmm canım bak işte kafanda değerlendr hangisi kafana yatarsa onu yapmaya çalşırsın :)
İyiym bnde bilgisyrım tamir oldu çok şükür yaa mutluyum artık
Ayyy ne kadar güzel canım , artık daha sık görüşebileceği inşaALLAH bak bende buna sevindim
evet ya teknoloji ne onunla oluyor ne de onsuzAynen canm telden acayip skntlı oluydu yaa vlla 2 3 gün giremdm diye kafayı yicektim
evet ya teknoloji ne onunla oluyor ne de onsuz
Ben bu fikre bayildim :)Aynen öyle valla.. E neler yapıysun bakalm?? Ya herkesle aynı anda tanışnca bn karstrıyrum kimin ney ne zamandı diye
Bi panomu yapsak acaba tahmini tarhlermzi falan hatta isteme nişan düğün tarhlerimide yazarız oludkça bnce güzl fikir
Ben bu fikre bayildim :)
Ne yapayım canım benden de aynı devam :) Tablo işi güzel olur sana katılıyorum da bizi tamini bir tarihimiz yok Ekim sonu diyoruz nasipse bu olur mu ?Aynen öyle valla.. E neler yapıysun bakalm?? Ya herkesle aynı anda tanışnca bn karstrıyrum kimin ney ne zamandı diye
Bi panomu yapsak acaba tahmini tarhlermzi falan hatta isteme nişan düğün tarhlerimide yazarız oludkça bnce güzl fikir
Ne yapayım canım benden de aynı devam :) Tablo işi güzel olur sana katılıyorum da bizi tamini bir tarihimiz yok Ekim sonu diyoruz nasipse bu olur mu ?
Tabiki olr cnm ona bakarsan bizimde kasım sonu gibi olur zaten kesin belli olana kadar Ekimde olucaklar Kasımda olucaklar diye yaparz zamnla tarhlermz kesinleşir düzene sokarız:)
Bunun gibi olablr mesela nasıl ? Öneriniz varsa değiştrym kızlar'' ...... '' EVLİLİK PANOSU
İSTEME & SÖZ
Eylül
Ekim
Kasım
Aralık
NİŞAN
Kasım
Aralık
Ocak
Şubat
...
...
KINA GECESİ
...
...
...
DÜĞÜN
...
...
...
Canım telden giriyosun biraz sorunlu ama ilk yazdığın msjı düzenlemelisin anca öyle olablr bn şuan senn msjnı düzenleyemem bilgsyrdn girme imkanın yok mu??Ben cok yeniyim bu sitede yonlendirirseniz seve seve yaparim kizlar
ilk sayfaya yapsan daha güzel olur. Konu sahibi kakule71... Ya o yapacak düzenlemeyi yada konu sahibi olarak yerini seninle değiştirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?