- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 88
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
ohhh hadi bakalımmm
benim çeyiz baya baya toparlandı, çoğu şeyim fazlasıyla tamam
bu da çeyizimin topiği (topiğin en son sayfasına da sandıktan çıkan çeyizliklerimi eklediimm geçenlerde)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/missgamzelinin-Çeyizi.389886/
neden geç kalasın ALLAH ağız tatlılığı versin gerisi halledilir inşaALLAHTamam anladim ben gec kaldim :)
Insallah canim sagol :)neden geç kalasın ALLAH ağız tatlılığı versin gerisi halledilir inşaALLAH
nasil gecti tanisma :)selam kızlar bende aranızdayım yeni üyeyim buda ilk mesajım :) bizde inşallah bayramdan sonra nişan istiyoruz. erkek arkadaşım ve ailesi bu ayın başında tanışmaya geldi kısa bi süre sonrada biz onları ziyarete gidicez inşallah. şehir farkı olunca herşey çok çabuk ilerlemiyo ne yazıkki. inşallah herkesin gönlüne göre olur bu özel günü :)
Canımmm çok güzel olmuş malzemeleri yazar mısın çok güzelmiş bir de nasıl aşamalardan geçtiğini yazar mısın?
Çok sağol canım bu da aklıdma alternatif olarak bulunsun. Emeğine , güzel yüreğine sağlık inşaALLAH... Ben ders çalıştığım için vakit kısıtlı , o yüzden bir kaç fikir var bakalım kafamda....senin ki de hoşuma gitti hangisine elim yatkın olursa onu yapacağım...Tatlim yazarim tabiki bilgisayrm aclmiyo yaa giremyrum telefondnda cok zor oluyo
rulo peceteler varya tuvalet yada mutfak rulolari biriktir . sepetlerin boyunu ne kadar istiyosan kes yani ufaktan 3 tane cikardim ben..
Tabanina fon kartonu alip yuvarlk kes silikonla yapstr altini kapat..
etrafii icin tuhafiyeden pembe ve gumus simli ip aldim cok ince olmicak etamin ipi gibi..
icleri icin saten kumasi kare kesip silikonla yapistrdim en zor kisim bu
sepetin kulbu ici bakir tel ve sardigim ipi birlikte ördum
(ic sateni yapistrmadan kulbu yerlestrmelsin cikin durmasin )
zor gorundygne bakma asama asama hepsini bir yapinca hem eglnceli hem kolay oluyo :))
yazim hatalrndan doluyu k.bkmayn bu telfnda cok zor yazdim
Hayırlı olsunnnnnMutfak alisverisi tamamdir.bugun evimize cicilerimizi aldimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?