Nişan Söz nişan hazırlıkları :) kizlar nerdesinizzzz :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar bi sorum var .. Şimdi isteme olucak ya alyansaları o akşam mı takıcaz yoksa tmm kızı verdik diycekler 1 hafta içinde yüzükler alıncak ve yine aile arasında alyans takılp söz olucak bu şeklde mi ???

Annem 2.si diyo dha vermeden nasıl yüzük alcaksınız tmm biliyoz ama deden var işin içinde ayıp diyo ben 1 akşamda olsun bitsin istydum

Canim uygun olani odur biz de istemeden sonra yuzuk bakacagiz.ama kimilerinin sehirleri birbirinden uzak oluyor isteme ve yuzuk takma bir arada oluyor mesafe sikinti degilse annen hakli :)

Canım annen haklı. İkinci seçenek daha uygun. Büyükler böyle diyor genelde.

Canım annen haklı. İkinci seçenek daha uygun. Büyükler böyle diyor genelde.
Canim uygun olani odur biz de istemeden sonra yuzuk bakacagiz.ama kimilerinin sehirleri birbirinden uzak oluyor isteme ve yuzuk takma bir arada oluyor mesafe sikinti degilse annen hakli :)

Hmm anladım kızlar sağolun biz zaten ikimzde İzmirdeyz yol açısından problem yok öyle olcak ozmn zaten halasıda bana öyle demişti. Biz sevdicekle acele edyruz snrm napalım 1 hafta snra takılır

Selam kızlar.. Bende daha 0 km'yim =) Sevgilim evlenme teklifi etti bikaç hafta içinde annesi tanışmaya gelecek sanırım, isteme de ondan sonraki hafta olabilir =/ Her neyse sanırım kasım gibi bende nişanlanacak gibiyim bakalım hayırlısı. Herkese mutluluklar bu arada..... <3<3

Sağol cnm hepimize inşallah. Hayrlı olsun bu arada nasıl teklif etti ??

Sözlüm son dk aslinda aldigimiz nisan kiyafetini hic begenmedigini itiraf etti. Bu nasil dokundu. Beni uzeceginin farkinda degil miydi? Ben o kiyafeti nasil giyicem simdi? Alakasiz ama paylasmak istedim.

Sözlüm son dk aslinda aldigimiz nisan kiyafetini hic begenmedigini itiraf etti. Bu nasil dokundu. Beni uzeceginin farkinda degil miydi? Ben o kiyafeti nasil giyicem simdi? Alakasiz ama paylasmak istedim.

Canım zor bi durum nişanınız ne zmn olucak ndn iş işten geçtikten sonra söylüyo ki sinir bozucu cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…