- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
Panoyu süper yapan hepimiziz kızlar ben sadece bi kaç yazı yazdım okadarBu arada alinti yapmamisim arada kaynamasin super olan sensin
Ne demek cnm çeknme sor bildiğim bişeyse yardımcı olurum elime mi yapışırKusura bakma canım ya gremişim hakknı helal et. Benim de tanışma ve isteme 19 ekim nasipse...
Canım yapamassam yazarım çok sağol. Hakkını helal et.
Anneler kendilerinkini istedkleri gibi alsn sen içine hangisi siniyosa onu al kuzumBizde de tam tersi annem sade ben tasli :)
EVLİLİK PANOMUZ
Kusura bakma canım ya gremişim hakknı helal et. Benim de tanışma ve isteme 19 ekim nasipse...
Ne demek canim :*
Canım yapamassam yazarım çok sağol. Hakkını helal et.
Amin insallahPanoyu süper yapan hepimiziz kızlar ben sadece bi kaç yazı yazdım okadar
İnşallah bu özel günlerimizin HEPSİNİ içimize sinerek yaşarız
ah ben bi bilsem ne sinecek :)Anneler kendilerinkini istedkleri gibi alsn sen içine hangisi siniyosa onu al kuzum
Ttlm olsn bizmde net olmayan tarihler var istersn günleri silelim ayların altında dursun kesinleşince net tarihi yazalım sen bilirsn yine debenim orda yazan tarihler net tarih değil kızlar, sadece bizim sevdiceğimle isteğimiz..
5 ekim tanışma, 7 ekim isteme, 11 ekim söz/nişan şeklinde olsun istiyoruz..
ama benim ailem hiç lafını bile ettirmiyor istemedikleri için, o yüzden bu tarihlerin hiçbiri olmayabilir de
Olur canim insallah benim de tanisma haric digerleri tahmini net degilbenim orda yazan tarihler net tarih değil kızlar, sadece bizim sevdiceğimle isteğimiz..
5 ekim tanışma, 7 ekim isteme, 11 ekim söz/nişan şeklinde olsun istiyoruz..
ama benim ailem hiç lafını bile ettirmiyor istemedikleri için, o yüzden bu tarihlerin hiçbiri olmayabilir de
Aslnda sevdiceğinle gidebilsen içine içine siner baktığın modellerAmin insallah
ah ben bi bilsem ne sinecek :)
Ttlm olsn bizmde net olmayan tarihler var istersn günleri silelim ayların altında dursun kesinleşince net tarihi yazalım sen bilirsn yine de
Olur canim insallah benim de tanisma haric digerleri tahmini net degil
dertlenme cnm elbet olacak skma canınıolabilir
offf offffff, dertlendim geneee
sağol balımNe demek cnm çeknme sor bildiğim bişeyse yardımcı olurum elime mi yapışır
dertlenme cnm elbet olacak skma canını
Kizlar benden de bu kadar yarin sabah cocuklarim beni bekler :) iyi geceler
öğretmen misin canım. iyi gecelerKizlar benden de bu kadar yarin sabah cocuklarim beni bekler :) iyi geceler
Ogretmenim canim ben :)çocuklar mııı
iyi geceeelleeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?