Nişan Söz & Nişan Fikirleri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
canım selam..eylül de benim de nişanım var.ama o kadar kararsızım ki evde olacak.masa nasıl süslenir?ne yapılır edilir?
işin içinden nasıl çıkarım bilemiyorum.

canım selam..eylül de benim de nişanım var.ama o kadar kararsızım ki evde olacak.masa nasıl süslenir?ne yapılır edilir?
işin içinden nasıl çıkarım bilemiyorum.
merhaba, benimki de ağustosta. Öncelikle elbisenin rengine göre bir konsept renk belirle. Ona uygun da süsleme eşyaları alırsın. Tabi şart değil ama fotoğraflarda güzel durur. Süsleme işi tek başına yapılacak şey değil, önce internetten araştır. Hoşuna giden fikirleri bir araya getir. Sonra malzemeleri al. Artık her yerde satılıyor. Kuzenleri arkadaşları topla , hepsine bir görev ver.bitince birleştirin. nişan konsepti hazır :)

elbiseye hiç bakmadım bile canım.o zamana kadar vermem gereken en az 13 kg var :)
sen nerden baktın ? çok karmaşık geliyor şimdiden stres oldum.tamamını yapan bir yer bulsam uğrasmadan neyse ödeyip yapın getirin dicem de onu da bulamadım.herkes senin gibi söylüyor.ayrı ayrı örtü diktir,şamdan al vs..ama bu tarz organize işlerine benim pek kafam basmıyor açıkçası.önerebileceğin yer varsa özelden mesaj atarsan çok sevinirim.

ben koton'dan pembe dantel bir elbise beğendim. başka bir şey gözüme çarpmazsa o olacak. instagramda satış yapan sayfalara bak, belki bulabilirsin.. tamamını değilse de çoğunu gönderen.

Paylaşımlar için çok teşekkürler. Bir kaç fikir edindim sayenizde.
Nişanım evde olacak ve hazırlıklar için fazla vaktim var. Kafam şimdiden allak bullak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…