Canim hayeller hayatlar diye birsey varya ayni oyle oldu
Kalabalik gelicez dedikleri icin plastik tek kullanimlik kaplara puding doldurdum konu komsu kim varsa kurabiye borek siparisi verdim en uygun cam bardaklardan aldim bir otobus insana magazadan tabak canak alsam batardim susleme dersen yaptihin suslemeler kalabalikta gorunmuyor bile zaten okadar insan oturacak yer bulamadiklarindan koltuk kenari yatak odasindaki yatak koridor sehpa ne bulsalar oturuyolar servis masasinin etrafina oturup gidene kadar yediler butun fotograflarda ne sus cikti ne tabak arka fonumda hep insanlar birde evlerdeki isiklar dugun salonundaki gibi olmuyor fotograflarda hickimse kwndine benzemiyordu sicaktan makyajlar akiyor misafir olduklati icin senden ilgi bekliyorlarehlendirmeni bekliyolar sen nisanin oldugu icin onlardan ilgi bekliyosun yolda seni cevirip tabagin yerini soranlar surekli icicek alip servis yaptigin masaya kirli bardak ve tabagini koyanlar nisan ckolatani evdekilere goturmek isteyip avucla alanlar halilarina kirli ayakkabilariyla basanlar iyk cidden organizasyondan anlayan millet degiliz bu dedigim kisiler is guc sahibi insanlar gormemis olmadiklarini dusunuyordum ama kim nisan yapsa servis masasinin basina oturup gidene kadar yedigini gordum yani filmelerdeki kokteyler gibi nisanda ayakta bardaklarla dikilip sohpet eden ikram edilen aparatiflerden yiyip evine giden gormedim bosuna masraf edip sinir bozmanin anlami yok bence