Söz Kesimi Söz- Nişan Bir Arada Olur Mu ??

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
869
168
33
Selam kızlarr ....

Fikirlerinize ihtiyacım var... Nasip kısmet olursa inşallah önümüzde ki sene sevdiğimle sözümüzü yapmayı düşünüyoruz. Ama şöyle bir sorum var ki bizim ailelerimizin zaten önceden tanışıyorlar bu yüzden sevgilim isteme gününden sonra evde söz - nişan bir yapalım diyor işinden dolayı böyle daha iyi olur bizim için diyor. Bizim evimiz büyük ve ailesi bizim oturduğumuz şehirden başka bir şehirde oturuyor bu yüzden hem çok masraf olmaz hem daha güzel olur salon telaşı olmaz falan ama ben evde olmasını pek istemiyorum ne bileyim salon da olsun çok kalabalık olmasın ama şık bir şey olsun istiyorum . Şimdilerde söz nişan bir arada yapmak pek moda oldu ama kararsız kaldım . Evde olursa istediğim gibi olur mu çok kalabalık dar olur pek güzel olmaz gibi bir düşünceye kapıldım . Evde söz nişan bir arada yapanlar nasıl oldu memnun kaldınız mı içinizde kalan bir şey oldu mu salondan daha mı güzel olur merak ediyorum . Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum :)

MErhaba;

önemli olan nişan sözün nasıl nerede olduğu değil ailenin birarada olduğu sizin gerçekten eğlendiğiniz unutamayacağınız birgün olması bence:) Milleti eğlendireceğinize orada harcayacağınız paranızı kendinize eşya alabilirsiniz yada başbaşa harcayabilirsiniz.

Ben eşimle 6 yıl çıktım 2 yıl nişanlı kaldım

söz nişan birarada evde yaptık ve evlenmek için de nikah

Mutluyuz çünkü amacımız sadece artık birarada olmaktı yanyana uyanmak hep elele ve Allaha şükür hala da öyleyiz:)

Bence merasimler değil sonrası önemli eşinle yaşadığın her özel anın tadını çıkarman dileğiyle şimdiden mutluluklar...

Yorumun için teşekkür ederim :) Evet haklısın aslında tabiki öyle ama işte sonuçta bir kere olacağı için insan düşünüyor böyle şeyleri ..
Erkek arkadaşımda pek sevmiyor bu merasimleri o yüzden kına gecesi ve düğünü en güzel şekilde yaparız söz-nişan bir evde olsun diyor mantıklı da tabii ama kararsız kaldım yani ben nişanım da böyle baya şatafatlı kabarık taşlı maşlı şık gir şey istiyorum evde olursa biraz abes olmaz mı ? ev için bilemedım :) Bİr de bizim de nişanlılık süresi biraz uzun olacak en az 2-2.5 yıl nişanlı kalacağız .. herşeyin en güzeli olsun istiyorum ilk heves heyecanlar işte :) Amin canım teşekkür ederim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ...

canım benımde söz nişan bir arada oldu hemde evımde. emın ol daha guzel oluyor. sırf 1. derecelerin oluyor gereksiz kalabalık olmuyor. Benim söz ve nilanı evde yapma nedenim eşimin yengesi yeni vefat etmıstı o yuzden evde sade bır tören yaptık. yuzukler takıldıktan sonrada gencler bir cafeye gittik çay içtik... benım içimde öyle kabarık nişanlık falan kalmadı.. Ama yıne bana benzer bır arkadasım evde söz yaptı siyah basit bir elbise gıyındı ama içinde hep kabarık nişanlık vardı onuda kına gecesınde giyindi gayette güzel oldu ve içinde kalmamısta oldu. dilersen sende kına gecende giyinebılırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…