- Konu Sahibi lucyintheskywithdiamonds_
Sözde birşey yapmanıza gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bişey takma geri gelmez üzülürsün. Sadece düğünde tak.Hanımlar merhaba,
Doğru yerde mi bilmiyorum ama bu konularla ilgili pek bilgi sahibi olmadığım için fikrinizi almak istedim.
Kısmet olursa çocukluk arkadaşım, aynı zamanda en yakın arkadaşım 1.5 ay sonra nişanlanacak. Ancak söz ve nişan arasında 2 gün var ve evde olacak. Söze az kişi gelecek, çekirdek aile gibi düşünebilirsiniz. Nişan ise kalabalık olacak ve ben her iki merasimde de bulunacağım.
Nişan için altın takmayı düşünüyorum, ama sözünde yani isteme gününde de bir şey takmama gerek var mı sizce? Arkadaşım 'sözde de nişanda da hiçbir şey takma, erkek tarafı takıyor genelde' dedi ama bana masraf olmasın diye dediğini düşünüyorum.
Sizce söz merasiminde de herhangi bir hediye almaya ya da para vs. takmaya gerek var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)
Valla ben her defasında önden anlaştığım icin dememe gerek bile kalmıyordu
Yüzügü kesende dese tepsiye atılır o para tutanın olur :)
Sozde de nisanda da erkek tarafi( anne baba) disinda taki takildigini gormedim. Kac tane nisana gittim, hicbir akrabanin taki taktigini gormedim. Bence dugunde takin. Ama illa ki nisanda da takicam derseniz siz bilirsiniz. Ayy benim kac yillik arkadasim nikahimda bile bana bisey takmadisiz fazla ince dusunuyosunuz.
Nişanda çeyrek altın takacaksın sanırım , düğünde ne takacaksın peki ?
Hiç bişey takma geri gelmez üzülürsün. Sadece düğünde tak.
Bilezik düşünüyorum, ama bilezik sevmediği için şık bir bileklikte olabilir. Bu ikisinden biri olacak.
Sozde de nisanda da takmayin. Bizde de erkek tarafi takar sadece. Arkadasiniz da demiş zaten.Hanımlar merhaba,
Doğru yerde mi bilmiyorum ama bu konularla ilgili pek bilgi sahibi olmadığım için fikrinizi almak istedim.
Kısmet olursa çocukluk arkadaşım, aynı zamanda en yakın arkadaşım 1.5 ay sonra nişanlanacak. Ancak söz ve nişan arasında 2 gün var ve evde olacak. Söze az kişi gelecek, çekirdek aile gibi düşünebilirsiniz. Nişan ise kalabalık olacak ve ben her iki merasimde de bulunacağım.
Nişan için altın takmayı düşünüyorum, ama sözünde yani isteme gününde de bir şey takmama gerek var mı sizce? Arkadaşım 'sözde de nişanda da hiçbir şey takma, erkek tarafı takıyor genelde' dedi ama bana masraf olmasın diye dediğini düşünüyorum.
Sizce söz merasiminde de herhangi bir hediye almaya ya da para vs. takmaya gerek var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. :)
Ertesi gun nisanda takarsin bi gun arayla taki takmanin bi anlami yokHanımlar merhaba,
Tatlım iyi bir insan olabilir ama insanlar değişir canım özellikle evlendikten sonra...Haklısınız, genelde geri gelmiyor ama öyle biri değildir. Zor bulunan dostlardandır. :)