Söz Kesimi söz mendili

ozlesek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
18
0
36
Bolu
arkadaşlar merhaba ben özlem erkek arkadaşımla evlilik kararı aldık ve bunu ailelerimize söyledik onun ailesi tabiki erkek olduğu için havalandı direk hemen olsn diye bnm ailemde ne kadar hızlı oldu bu böyle biraz yavaş yangından malmı kaçırıyoruz moduna girdi :bbo: neyse öyle böyle aile tanışmasının zamanına ikna ettim ailemi ailesi geldi tanıştılar yani anne tanışması oldu sadece anneler birbirlerini pek sevdiler :içelim: annem hala hayırlısı demeye devam etsede bi aksilik çıkmassa oldu bu iş :lepi: bayramdan sonra istemeye gelicekleeeeeerrr alkisalkisalkis
bizim şimai annemle çözemediğimiz bir olay var -tatlicadiarzu- bu söz mendili olayı var istemeye geldiklerinde söz mendili verilirmiş smz verdiğinin işareti olarak . ama annem asla hiç bişeyde basite kaçmadığı gibi bundada model beğenemiyor bir türlü ve beni deli edicek artık sempatiksalakcinni
birde diyorki nasıl olsa iki gün sonra kenara köşeye atılıcak onun içinde çok uğraşmaya gerek yok kafamçokkarıştı ama basit bişeyde hiç yapmasan daha iyi diye düşünüyorum ben .
vakitte az 50 tane falan işleme yapsa elinde zaten yetişmez akannehir bunu toptan satan ama güzel modeller olan bildiğiniz bir yer varmı netten almak istiyorum ben bulunduğum şehirde baktım pek yok :çok üzgünüm: yardımlarınızı bekliyorum kızlar a.s.

hazır söz tepsileri oluyor gümüş tepsilerin içine mendil koyup tülle boncukla falan süslüyorlar. biz ondan vermiştik, evlenince zaten benim evime geldi şimdi gümüşlüğümde duruyor.

peki mesela istemeye 10 kişi geldi 10 kişiyede şeker tutar gibi bu mendillerimi tutuoruz yoksa anne baba yada sadece erkeğemi veriyoruz bu mendili :S ben netten biraz baktım sepet yapmışlartülle falan süslü onun içine koyup verebilrim bende ama şöyle bir hayal edince şeker tutar gibi mendil tutmak komik geldi

bohça nişanda hazırlanıyor zaten o ilerki adım ama ben bu mendil olayında tkılı kaldım

özlesek sanırım geç oldu ama yeni gördüm topiğini, Bizde erkek ve kadınlar için ayrı mendiller hazırlatılır işlemeli süslü püslü olur kadınlar için olan, erkeklerin ki normal düz mendildir. Onlar bir sepetine dizilir. Yüzük takılıp el öptükten sonra gelin kızımız alır mendil sepetini büyüklerden başlayarak başlar dağıtmaya. Mendil alanlar sepete gönlünden kopan 10-20 lira para atarlar, kızadır paralar çeyizlik alsın diye :)

Böyle işte benimki de böyle oldu aslında komik değil ben sözümde en çok mendil dağıtırken eğlenmiştim :)

Hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…