Merhaba... Kısmetse 21 Ocak 2012 tarihinde sözleniyoruz. Fakar ne giyeceğime karar veremedim. Ben siyah elbise giymek istiyorum ama ailem siyah olmaz diyor. İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum. Bu tarz kıyafetler bulabileceğim yerler önerebilir misiniz?
Merhaba... Kısmetse 21 Ocak 2012 tarihinde sözleniyoruz. Fakar ne giyeceğime karar veremedim. Ben siyah elbise giymek istiyorum ama ailem siyah olmaz diyor. İstanbul-Anadolu yakasında oturuyorum. Bu tarz kıyafetler bulabileceğim yerler önerebilir misiniz?
siyah değilsede siyahlı beyazlı bişylr giyinlr nedn olamsn sözlenmeyede boydn bi renkli abiye giyeblrsn tek omuz yada..istanbulda değilm malesef öneremm de baya gezmen lazım kolay değil bu işler nişanlıyım bende ..allah hayırlı ve mutlu etsin seni ..
siyah giyme canım ya sanki yastaymış gibi :/ siyah beyaz yada siyahla başka rengi kullan. Anadolu yakasını hiç bilmiorum ama mango şu anda indirimde ordan bakabilirsin. 2 ocakta zara grubu (yani zara, berskha, stradivarius, pull and bear, massimo dutti) indirime giricek. Zara indiriminden güzel bir elbise alabilirsin.
palladium avm'de güzel magazalar var . arkadasın dedigi gibi inditex grubu magazaları
ya da ipekyol'a bakabilirsin , ışıl ışıl bir seyler istersen forever new magazasında cok ucus ucus romantik elbiseler - etek bluzlar bulabilirsin.
optimumda ipekyol ve homestore magazalarında da şık elbiseler var
bagdat caddesinde bgn diye bir magaza var , bütceni bilemiyorum ama 200 tl civarı veririm diyorsan orada yüzde 50 indirimde güzel şık elbiseler bulabilirsin.
bencede siyah tercih etme. arkadaşımın yeni sözü oldu onun sayesinde çok şey öğrendim ama siyah tercih edilmezmiş pek nişanda sözde.. o fuşya rengi almıştı mesela