Kizlar merhaba. Benim 3 senelik iliskim var cikiyoruz. Gümüş oylesine yüzük takmistik. Bu sene yaza söz düşünüyoruz. Ama bunu planladigimiz icin evlilik teklifi falan olmayacak. Yani bilemiyorum. Sadece alyansta olmaz diye düşünüyorum. Bunun konusu gecti ama sevgilim pek bilmem nerde ne takilir dedi. Şimdi sozde alyans takarlarsa bitecek mi?
Kizlar merhaba. Benim 3 senelik iliskim var cikiyoruz. Gümüş oylesine yüzük takmistik. Bu sene yaza söz düşünüyoruz. Ama bunu planladigimiz icin evlilik teklifi falan olmayacak. Yani bilemiyorum. Sadece alyansta olmaz diye düşünüyorum. Bunun konusu gecti ama sevgilim pek bilmem nerde ne takilir dedi. Şimdi sozde alyans takarlarsa bitecek mi?
Sözden önce evlilik teklif etseydi tek taşını takardın sözde tekrar. O da gümüş vs gecici bi yüzük. Nişanda esas alyanslar takılır. Biz nişan düşünmüyoruz ve sözle düğün arası uzun olacak diye esas alyanslarımızı taktık. Öncesinde evlenme teklif etmişti tek tasım da vardı parmağımda.
bence tek tasi alip evlenme teklif etsin :) kizlar benim de yakinda boyle bir dururum var ama bestasin sekline karar veremiyorum, duz mu olsa yoksa digero gibi girintili cikintili mi bilemedim, yardim
eder misiniz
biz söz nişan bir yaptık alyans yeter demiştim. kayınvalidem tektaşsız olmaz dedi öyle aldık birlikte sarrafta iken.
tek taş takma hevesiniz var ise söyleyin sevgilinize..