- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle birine maruz kalmışlığım var birkaç saat de olsa. gerçekten çok kötü. sevince idare edilir ama sevmeyince ı-ıh.Valla bence dürüstlüğünü tebrik etmek lazım, fakat ben evlenmezdım. Kalkmayan ve kalkınca da ayakta duramayan pipinden az çekmedim be
Benim hm sütyenlerinde numaram 75 c öyle aman aman değil filmdelisi ama avuç dolduruyor baya baya75 sırt ölçüsü yalnız, büyüklüğü cup belirler.
Mesela 75 c gayet büyük memedir.
Daha nolsun, avuç diyorsun kimin avucu bu da önemliBenim hm sütyenlerinde numaram 75 c öyle aman aman değil filmdelisi ama avuç dolduruyor baya baya
Burada okumuştum; Evlilik bir masaysa cinsellik o masanın bir ayağı. Çok haklilardi bunu yazanlar. Cinsellik çok onemli bir yer kapliyor. 1 bucuk yildir evli 5 aydir aktif cinsel hayati olan biriyim. Vajinismustum iyilestim. Evlilik oncesi de cinsel hayatimiz vardi. Birlikte olamadığımız gunleri düşünüyorum, simdiyle kıyaslıyorum. Inanilmaz bir bosluk varmis hayatimizda. Çok büyük bir duygu paylasimi yasaniyor. Eşine karsi daha tahammul edebilir oluyorsun. Öbür türlü ne yapsa gozune batiyor.3 yıldır süren bir ilişkim var, nisan ayı gibi isteme söz vs düşünüyoruz. Her şey güzel gidiyor, ilişkimizde hiçbir sorun yok. Fakat sevgilimle alakalı bir konuyu düşünür hale geldim. Geçen aylarda penisinin gerçekten küçük olduğunu ve erken boşalma probleminin olduğunu söyledi. Evlenmeden önce bunları bilmem gerektiğini belirtti. Ufak çaplı yakınlaşmalarımız tabi ki oldu ama hiç ileriye gitmedik. Ki zaten ben başka bir şehirde öğretmenim. Buluştuğumuzda da doya doya gezelim özlem giderelim kafasında olduk hep. Evlilikte cinselliğin büyük önem taşıdığını biliyorum.
Asıl korkum kendini yetersiz hisseden erkeklerin sergileyebileceği davranışlar konusunda. Bence aldatılma korkusu içinde olup fazla ezik hissedebiliyorlar ya da belli kısıtlamalara gidebiliyorlar. O yetersizliği kırıcı sözlerle ve aşağılama ile gidermeye çalışanlarda oluyor. Çevremden gördüğüm kadarı ile konuşuyorum tabi ki. Bu herkeste aynı olacak değil. Fakat bu yüzden endişeliyim. Ve gerçekten evliliğimizde büyük bir soruna sebep olur mu? Sırf bu yüzden diğer tüm olumlu ve iyi özelliklerini hiçe sayıp bırakmak da hiç istemiyorum. Şu zamana kadar bir yanlışını görmedim. Seven en önemlisi bana her konuda saygı duyan birisi. Erken boşalma bir şekilde belki psikolojiktir halledilir diye düşünüyorum ama gerçekten küçük olmasının sanırım bir çözümü yok. Düşüncelerinizi merak ediyorum. Sizce ne yapmalıyım?