Cinsellikte bunlar problem olur mu?

3 yıldır cinsel anlamda hiç yakınlaşmamis olmanız da bu yüzden bence. Yoksa erkek arkadaşınız bir yolunu bulur baş başa bir ortam yaratırdı demek ki gerçekten kendisi için büyük problem olarak görüyor ama keşke bunun kararını size bıraksaydi. Ne bileyim bir kadın benim memelerim çok küçük ona göre bil istedim diye söylemez herhalde. Iki insan birbirini gerçekten seviyorsa her şeyiyle kabul etmeli zaten, ben bu yüzden ayrılmayı düşünmezdim
Kadın memesinin ebatı montlayken bile anlanabilen bi şey. 🤷🏻‍♀️

Ne dediğiniz pek anlaşılmıyor. Ben var sizi anlamamak.
A aa halbuki Türkçe yazdım, niye garip bir dille cevap verdiniz ki? Ben var sizi anlamamak derken, "sizi anlayamadım" demek istediniz herhalde. Bir kaç kere daha okuyun isterseniz, pekiştire pekiştire ☺️

Kadın memesinin ebatı montlayken bile anlanabilen bi şey. 🤷🏻‍♀️
Destekli sütyen diye bir şey var.

Ben sevdiğim adamı pipisi küçük diye ayrılacak bir kadın değilim. Bu konuda daha fazla tatava yapmayın isterseniz. Şakayla karışık verdiğim örnekte ne demek istediğim gayet açık gereksiz detaylara takılıp laf kalabalığı yapıyorsunuz.

Herkesin önceliği başkadır. Konu sahibi de adamın pipisinin boyutunu çok kafaya takacak biriyse gider ayrılır zaten, ben kendi fikrimi söyledim. Gece gece kimseyle polemige giresim yok. Teşekkürler 😘

Destekli sütyen diye bir şey var.

Ben sevdiğim adamı pipisi küçük diye ayrılacak bir kadın değilim. Bu konuda daha fazla tatava yapmayın isterseniz. Şakayla karışık verdiğim örnekte ne demek istediğim gayet açık gereksiz detaylara takılıp laf kalabalığı yapıyorsunuz.

Herkesin önceliği başkadır. Konu sahibi de adamın pipisinin boyutunu çok kafaya takacak biriyse gider ayrılır zaten, ben kendi fikrimi söyledim. Gece gece kimseyle polemige giresim yok. Teşekkürler 😘
Destekli sütyeni de anlıyolar maaşallah şimdi.

Öpücüğe lüzum yok. Tatava, laf kalabalığı gibi kelimeler çok şık oldu. Bravo. 👌🏻

Cok kucuk pipi gibi bi hastalik var boyle noktacik kadar oluyor oyle mi acaba🙈
Bence bunu itiraf etmesi ortada gercekten bi sorun olduguna isaret bunu ciddiye alin ve eger tercihlerinize uyuyorsa onunla bi gece gecirmeyi deneyin, itiraz edip istemiyorsa evlenmenize gerek yok demektir😔 belki okadar kucuk degildir ya? Hadi insallah, gorurseniz bizede haber verin😂

X