• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru zaman doğru insan

Tabii ne ben, ne de karsimdaki dort dortluk degiliz. Esimin boyu benden kisa mesela. Benim için ortak uyum boydan onemliydi. Hem uzun, hem uyumlu olabileceğim birini aramak, beklemek yerine, eşimi tercih ettim. Ama onceligi fiziksel özelikler olan biri, bu tercihi sonucu mutsuz olabilirdi. Bu yuzden öncelik diyorum. Bazen sadece beklemek yetmiyor, biraz da ödün vermek gerekiyor. Ama ödünü yanlis yerden verirseniz yani sizin icin oncelikli olan bir konudan vazgecerseniz, mutsuz olabilirsinuz
İşte mesela bana göre fizikten ödün verilir, çünkü olmazsa olmaz değil ve kimi seversen o dünyanın en güzel/yakışıklı insanı oluyor :) bu sosyal medyada 180 boy takıntılı 178 olunca kabul etmeyen tipleri bilirsiniz pek öyle düşüncelerim yok. Karşılıklı saygı sevgi sadakat artık bunlar günümüzde öyle zor bulunan şeyler oldu ki. Flört kavramı adı altında herkes herkesi yedekliyor. Yani kimsenin doğrusunu eleştirmek istemiyorum ama bana çok doğru gelmiyor. Biriyle görüşüyorsam yedeklenmediğimi bilmek istiyorum, bu kadar uçucu gel geç ilişkiler yoruyor bi yerden sonra. O yüzden açtım bu konuyu tesadüf gelişen ilişkiler duymak, her şeyin hesaplanmadığı taktiksiz ilişkilerin de olduğunu bilmek istedim :)

O kadar imreniyorum ki, kendiliğinden gelişen zorlamadan,yıpranmadan, yıpratmadan ilerleyen ilişkilere hem de umut oluyor insana :) Umarım darısı başıma olur, sizin de birlikteliğiniz daim olsun😍

İlişkilerde yıpranmamak diye bir şey yok bu beklenti ütopik olur. Sorun çıkar sorun çözme becerileri, kriz anlarındaki bağlanmalar birbirinizi tamamlanmanızı sağlar.

İlişkilerde yıpranmamak diye bir şey yok bu beklenti ütopik olur. Sorun çıkar sorun çözme becerileri, kriz anlarındaki bağlanmalar birbirinizi tamamlanmanızı sağlar.
Haklısınız ama ben bunu ilişkinin başlangıç aşamasındaki kısmı tasvir etmek için söyledim. Kendiliğinden ilerleyen ilişki dedim. Altınlı yaptığınız mesajın üstündeki mesajda kendiliğinden ilerleyen bir ilişkiyi tasvir etmek için kullandım. Bazen hani ilişki var mı yok mu sevgili miyiz flört mü böyle kangren olan süreçler var... ama diğer türlü ilişki içerisindeki mücadele kısmında katılıyorum. Sorunları çözüp aştıkça ilişki kuvvetleniyor.

İlk görüşte değil ilk konuşmada oldu da😊 ruh eşim diyebiliyorum benim tıpkım gibi geldi ruhen. Ama onunla bile evrildim çevrildim ben aynı ben değilim. Yani değişeceksin neye doğru değişmek istediğini seçmen lazım. Gerisi nasip...

Merhaba herkese :)
27 yaşındayım, Birazcık umutsuz günler geçiriyorum, hiç umursamadığım şeyleri takar oldum bu sıralar, birazcık da yalnız kalma korkusu bastırdı. Bir de bu zamana kadar uzun süreli doğru dürüst bir ilişkim olmadı. Okuldu, sınavdı, dersti derken hep zamanı var diye düşündüm. Şimdi de düşünüyorum o zaman hiç gelmiyor kızlar. Karşıma birileri çıkıyor ya tam süper gidiyor derken olmuyor ya da hayat görüşüm uyuşmuyor.
Hayat görüşümün aynı olmadığı insanla devam etmek istemiyorum. Ama arkadaşlarım bana tolerans göstermiyorsun diyorlar. Ancak insanların kriterleri olması gerektiğine inanıyorum bana uymayan, aklıma yatmayan biriyle sırf yalnız kalmayım diye beraber olamam ki. Mutsuz birlikteliği yalnızlığa tercih ederim. Ama işte İsmail yk şarkı sözünün vücut bulmuş haliyim ya tam, beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim de ya beni beğenmiyor ya yürümüyor :KK70: Aslında evlilik vs değil isteğim yol arkadaşımı bulmak istiyorum artık.
Hiç böyle karşıma tam anlamıyla uyuşabileceğim biri çıkmayacak derken, ruh eşimi buldum diyen var mı?
Hikayesi mutlu sonla bitenlerin hikayesi nasıl başladı, eşleriniz ya da sevgilinizle nasıl tanıştınız? Nasıl doğru insan olduğuna emin oldunuz? :)
Lisede sosyal medya araciligiyla tanistik 10 yilin ardindan gecen sene yollarimizi birleştirdik. Farklı ulkelerde oldugumuz için davranis onemsenme kaliplarina cok baktim ben. O evlenecegimizden her zaman emindi. Sonra bir gün bir tatile çıktık ve o zaman dogru insan dedim. Asla istemeyecegim birsey yapmadi, odama gelmedi ya da diger otelde ayni odada ayri yataklarda yattik ve gidecegkmiz gün ortaligi oyle guzel toplayip uyandirmisti ki beni dedim bunla olur yani.

İlk görüşte değil ilk konuşmada oldu da😊 ruh eşim diyebiliyorum benim tıpkım gibi geldi ruhen. Ama onunla bile evrildim çevrildim ben aynı ben değilim. Yani değişeceksin neye doğru değişmek istediğini seçmen lazım. Gerisi nasip...
Zaten arkadaşlık ilişkilerimiz de bile kişiliğimiz karakterimiz evriliyor, umarım iyi yönde evrileceğimiz insanlarla karşılaşırız :)

Lisede sosyal medya araciligiyla tanistik 10 yilin ardindan gecen sene yollarimizi birleştirdik. Farklı ulkelerde oldugumuz için davranis onemsenme kaliplarina cok baktim ben. O evlenecegimizden her zaman emindi. Sonra bir gün bir tatile çıktık ve o zaman dogru insan dedim. Asla istemeyecegim birsey yapmadi, odama gelmedi ya da diger otelde ayni odada ayri yataklarda yattik ve gidecegkmiz gün ortaligi oyle guzel toplayip uyandirmisti ki beni dedim bunla olur yani.
Böyle bi farklı ülke hikayesi benim de başımdan geçti ama sonu güzel bitmedi :) sizin hikayeniz için çok sevindim

Böyle bi farklı ülke hikayesi benim de başımdan geçti ama sonu güzel bitmedi :) sizin hikayeniz için çok sevindim
Cok teşekkür ederim cok şükür Allah isteyen herkese daha hayirli esler nasip etsin. Her serde bir hayır vardır.

Back