• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz icin ne takilmali?

Ggzem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
222
138
53
Kizlar merhaba. Benim 3 senelik iliskim var cikiyoruz. Gümüş oylesine yüzük takmistik. Bu sene yaza söz düşünüyoruz. Ama bunu planladigimiz icin evlilik teklifi falan olmayacak. Yani bilemiyorum. Sadece alyansta olmaz diye düşünüyorum. Bunun konusu gecti ama sevgilim pek bilmem nerde ne takilir dedi. Şimdi sozde alyans takarlarsa bitecek mi?

Kizlar merhaba. Benim 3 senelik iliskim var cikiyoruz. Gümüş oylesine yüzük takmistik. Bu sene yaza söz düşünüyoruz. Ama bunu planladigimiz icin evlilik teklifi falan olmayacak. Yani bilemiyorum. Sadece alyansta olmaz diye düşünüyorum. Bunun konusu gecti ama sevgilim pek bilmem nerde ne takilir dedi. Şimdi sozde alyans takarlarsa bitecek mi?
Sözden önce evlilik teklif etseydi tek taşını takardın sözde tekrar. O da gümüş vs gecici bi yüzük. Nişanda esas alyanslar takılır. Biz nişan düşünmüyoruz ve sözle düğün arası uzun olacak diye esas alyanslarımızı taktık. Öncesinde evlenme teklif etmişti tek tasım da vardı parmağımda.

bence tek tasi alip evlenme teklif etsin :) kizlar benim de yakinda boyle bir dururum var ama bestasin sekline karar veremiyorum, duz mu olsa yoksa digero gibi girintili cikintili mi bilemedim, yardim
eder misiniz

Screenshot_2017-02-02-20-56-14.jpg Screenshot_2017-02-02-20-56-14.jpg

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-02-20-56-06.jpg
    Screenshot_2017-02-02-20-56-06.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 78
biz söz nişan bir yaptık alyans yeter demiştim. kayınvalidem tektaşsız olmaz dedi öyle aldık birlikte sarrafta iken.
tek taş takma hevesiniz var ise söyleyin sevgilinize..

Back