- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
1 numara çok şık ve kibar. ama resimdeki kız gibi zayıfsan yakışır, ben giysem hiç hoş olmaz. 2 numaranın diğer renklerini görünce onuda beğendim
![Eek! :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
![Confused :confused: :confused:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk38.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 numara çok şık ve kibar. ama resimdeki kız gibi zayıfsan yakışır, ben giysem hiç hoş olmaz. 2 numaranın diğer renklerini görünce onuda beğendim
24 yaşındayım uyar gibi sankiyaşını bilmiyorum ama 1 numara daha çok genç işi, yaşın varsa daha ağır modellere bak derim ama 22 23 falansan 1. numara çok naif.
öyle mi diyorsunBunun rengi daha güzel..
1i nerde gordun??yok canım söz nişan ayrı olacakçok kararsızım elbise bakmaktan midem bulandı
![]()
aynen uyar mutlaka onu düşün bence24 yaşındayım uyar gibi sanki
nerde derken , bir giyim sitesinde1i nerde gordun??
Pembeden daha canlı bir renk bence,diğeri biraz sönük kalmış..
teşekkürleraynen uyar mutlaka onu düşün bence
Onu soruyorum iste : ) kuzenimin kiz kinasina dusunuyorum danerde derken , bir giyim sitesinde
özel mesajla attımOnu soruyorum iste : ) kuzenimin kiz kinasina dusunuyorum da
Bana sanki elbiseyi basit göstermiş gibi geldi kuzum sen bilirsin tabi eteği hoşuna gittiyse tercih edebilirsin burada senin beğenmen önemli zaten evde söz içinanladım canım aksine banada eteği hoş gelmişti![]()
elbise değil zaten canım etek ve bluz ayrıBana sanki elbiseyi basit göstermiş gibi geldi kuzum sen bilirsin tabi eteği hoşuna gittiyse tercih edebilirsin burada senin beğenmen önemli zaten evde söz için![]()
Aaa etekler cok zarif basensizsen. O mini gomlek de cok hos.özel mesajla attım![]()
basen yok ama göbek kısmından endişeliyim biraz ,ben eşarbı öyle bağlamıyorum yaaAaa etekler cok zarif basensizsen. O mini gomlek de cok hos.
Yalniz esarp modeli yeni mi cikti kocaman kocaman..
Biz ihl'deyken oyle kocamandi. Istiklal marsi okunurken falan arkadan kizlarin esarplarini birbirine bagliyodum fark etmiyorlardi. O kadar genis ortuyoduk. Wayyy anasini nerden nereye..
Bana da ozel mesaj lutfen![]()
Gorumcemin nişanı var![]()
teşekkür ederimTabiiki 1 digerleri cok agir evde soz icin hic uygn degiller bence