• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi söz için fikirler

kbr89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
308
5
68
İstanbul
1 ay sonra sözüm var ve ben farklı olsun istiyorum..değişik fikir ve önerilerinizi bekliyorum..gelenlere hediye vermek istiyorum ki 45 ile 50 kişi arasında gelen olucak :)aslında benim aklımda olanlar şunlar sizden de farklı bir fikir gelirse veya bunlardan en beğendiklerinizi söylerseniz sevnirim :))

• Söz mendili(kadınlar için)
• Söz çorabı(erkekler için)
• Söz sabunu
• Söz kolonyası
• Söz magneti
• Söz hediyesi kahve
• Söz kurabiyesi
• Söz reçeli
işte bunlar :)

bence magnet en güzeli yaa hem kalıcıda hem biz kadınlar en çok mutfakta vakit geçirdiğiömizden dolap her açılıp kapandıdığında görülür:))ayrıcana çok fazla şeye gerek yokk bencee çok masraf çok:DDD

bence magnet en güzeli yaa hem kalıcıda hem biz kadınlar en çok mutfakta vakit geçirdiğiömizden dolap her açılıp kapandıdığında görülür:))ayrıcana çok fazla şeye gerek yokk bencee çok masraf çok:DDD

zaten biri olcak okadar masraf yaparsam nişanı 2 yıl sonra yaparım herhalde :) aslındaahaklısın magnet iyi fikir tanıdık matbaacı da var :) fikrin için teşekkürler :)

Kebirecim bence hiç bir şey verme boşver hediyeyi :1: şaka bir tarafa magnet bence daha kalıcı.bu arada söz fotocun didem35 :32:

Back