Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hediyelikleri kendin yap daha az masraf olur internette yapım videoları var.Ya erkek tarafının zaten durumu iyi değil, sevgilim de bende çalışmıyoruz okuyoruz. Ama annem babam çok taviz verdik diye bana sinirlenip duruyolar deliricem artık:))) Naptık sanki diyorum ya kızınıza elbise ayakkabı aldınız bide damada yüzük o kadar ? diyorum anlatamıyorum. Benimde nefret ettiğim konular. Sözde evde olucak 40 kişi falan olcaz bende hediyelik yaptırmak istedim kıyameti koparttı dayılarım kuzenlerim falan bunu erkek tarafı yapar diye. Ne alaka yaa ilk defa duydum erkek tarafının istemeye gelirken hediyelik getirdiğini diyorum. Sen çok konuşma herşeye karışıosun diyolar, kavga edip duruyoruz annem babamla
Nişanda erkek tarafı yapar cnm evde yüzük takıyorsanız erkek tarafının bişey alması gerekmiyor bizde öyle olmuştu yani annenler biraz abartmiskızlar sözüm için mantar tıpalı cam şişelerden hatıra yaptırmak istiyorum. Annemi hep dayılarım falan doldurmuş bunlar sizin göreviniz değil diye. Ya söz hatırası zorunlu değil tamam ama yaptırmak istenirse kız tarafı yapmaz mı? Erkek tarafının böyle bi görevi olduğunu düşünmüyorum ama anneme anlatamadım bi türlü. Zaten 50-60 tl bişey tutuyor. Anneme laf anlatamıyorum yardım edin
sinir oldum teyzemde dayımda hep annemi doldurdu, söz elbisesini de mi siz kendiniz aldınız aa olurmu öle şey falan dediler . Ya istemeye gelcekler ve evde söz kesilcek sadece, bunda damadın bana elbise alma zorunluluğu yokki öyle değil mi?
Bizim yaptığımız tek masraf bana elbise ayakkabı ve bu söz hediyelikleri, birde damadın yüzüğü. Buna rağmen burnumdan getirdiler aslında bunlar erkek tarafının görevleriydi diye. Biz herşeyi üstlendik çok taviz verdik diyip duruyo annem naptıysak sanki. Birilerinin dolduruşuna gelmiş heralde. Napıcam bilmiorum![]()
Kendiniz gonlunuzden oyle gectigi icin hediye yaptırmak istiyorsaniz, tabii ki siz odersiniz.
Bu zamanda erkek tarafi olmak ne kadar zor yahu.
Altı üstü aynı evde yaşanmaya başlanacak ya ne kadar abartılıyor şu düğün hazırlığı .
Bi elbise 200 liraya falan alınıyor kavga etmeye ayrılan efora değmez .