• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

**Söz Fotoğrafim Arkadaşlar**

SAĞOLUN ARKADAŞLARIM TŞK EDERİM BENDE ÇOK HEYCANLIYDIM AMA YENDİK HEYCANIMIZI NİŞAN HEYCANI BAŞLADI BEN GÖÇMENİM SÖZLÜMDE GÖÇMEN CNM BURNUNDA KEMİK BÜYÜMESİ VARDI AMA AMELİYAT OLUCAK kaydirigubbakcemile3

AAA ÖYLEMİ,KUSURA BAKMADIN DİMİ BÖYLE SORDUM DİYE...ALLAH BİR ÖMÜR BOYU MUTLU ETSİNŞeniz

Allah tamamına erdirsn canım .saçın makyajınn elbisen pek belli olmuo ama rengi harikaa. . . darısı bakerların başına (aminnnnnnnnnnnn)

tevetycim valla tekrar bakasım geldi fotona sirin arkadasım benım :) benımde ekimin 3unde Allah kısmet ederse nişanım. sana bişi sorcam siz sözde de mi abıye giyinıorsunz? nisan nasıl olcak peki? biz sözde evde takım elbise falan olacak 9 gun kaldı :) nisanda abıye gıyıcem ben

tevetycim valla tekrar bakasım geldi fotona sirin arkadasım benım :) benımde ekimin 3unde Allah kısmet ederse nişanım. sana bişi sorcam siz sözde de mi abıye giyinıorsunz? nisan nasıl olcak peki? biz sözde evde takım elbise falan olacak 9 gun kaldı :) nisanda abıye gıyıcem ben

ehayırlısı olsun bebeim evet sözde abiye giydim ama takımda giysen oluyo nişanda ise kabarık pembe nişanlık giycem düğün ne zaman cnm arkadaşım:dance:

Back