• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri söz elbisemm :)))

mrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
386
0
46
İzmir
Kızlar istemeye geliyolar ve söz olcak aynı gün sizce bu elbise ve ayakkabılarım nasıl ?

Eklentiler

• $SANY2668.jpg
    $SANY2668.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 130
  • $SANY2669.jpg
    $SANY2669.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 134
  • $SANY2670.jpg
    $SANY2670.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 106
  • $SANY2673.jpg
    $SANY2673.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 124
elbise sade güzel. ama ayakkabılar hafif topuklu olsa daha hoş olurdu sanki. ya da daha klasik olsa iyi olurdu. bu çok spor olmuş sanki

topuklu bencede daha iyi olurdu ama sevgilimle aynı boydayız :)

bencede topuklu olmalı
ama en azından siyah rugan bi babet giyebilirsin

elbisen çok kibar ama ayakkabılar biraz spor olmuş bencede.
hayırlı olsun..

canım elbisen çok hoş yakışmış ama ayakkabıların olmamış topuklu olsydı daha güzel olurdu

peki böyle bi babet nasıl olur ?bilmiyorumkismile

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 76
elbisen şık,kibar,söz için uygun ama bende ayakkabıyı beğenmedim...

babetide pek gözüm tutmadı canım...bence 3 cm de olsa topuklu giy....burnu sivride olabilir babet gibi yuvarlakta ama topuklu olsun mutlaka...3 cm çok fazla farkettirmez sözlünle aranızdaki boyu...

mutluluklar...

ayakkabıların olmamış bence başka bişi seç
hafif topuklu olsa aslında hiçte fena olmaz
Allah tamamına erdirsin. mutluluklar

elbisen şık,kibar,söz için uygun ama bende ayakkabıyı beğenmedim...

babetide pek gözüm tutmadı canım...bence 3 cm de olsa topuklu giy....burnu sivride olabilir babet gibi yuvarlakta ama topuklu olsun mutlaka...3 cm çok fazla farkettirmez sözlünle aranızdaki boyu...

mutluluklar...

bencede ayakbı olmamış arkadaşların dediğini yap

ayakkabıların olmamış bence başka bişi seç
hafif topuklu olsa aslında hiçte fena olmaz
Allah tamamına erdirsin. mutluluklar

Hepinize teşekkür ederim..
dediğiniz gibi hafif topuklu bi ayakkabı bakıcam.. :)

Müstakbel sözlünle aynı boydaymışsın madem bari en azından rugan siyah bir babet al canım, daha hoş durur..

Elbisen neden siyah? Gayet de zayıfsın. Siyah giyme bence.
ayakkabı konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Topuklu giymek istemiyorsan daha şık bir babet giy :)
Hayırlı olsun :)

Elbisen neden siyah? Gayet de zayıfsın. Siyah giyme bence.
ayakkabı konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Topuklu giymek istemiyorsan daha şık bir babet giy :)
Hayırlı olsun :)

nedense söz için siyah elbiseyi daha çok yakıştırıyorum ben :) ayakkabı içinde benimde içime sinmedi bu ayakkabı başka bakıyorum :)

hayırlı olsun tebrikler şimdiden.. ayakkabılar konusunda ben de arkadaslara katılıyorum, yanı canvas veya kotun altına gayet cıcı de bence de o elbisenin altına daha kibar hafif topuklu bırsey gıysen daha hoş olur.

Back