Ewt ama tek takildigin nokta doktor değer yüksek iken neden yüzde yüz gebesin demediOlabilir acilde bir saat sonra çıktı benim canın değerin evet seninde yüksek bence inşallah daha da güzel olur ya çok heyecanlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewt ama tek takildigin nokta doktor değer yüksek iken neden yüzde yüz gebesin demediOlabilir acilde bir saat sonra çıktı benim canın değerin evet seninde yüksek bence inşallah daha da güzel olur ya çok heyecanlandım
Canım benim oda tam emin olmamıştır bazı doktorlar direk biliyor bence sen aile hekiminden vermişsin bide demiEwt ama tek takildigin nokta doktor değer yüksek iken neden yüzde yüz gebesin demedi
Aynen aile hakimin izinliydi başka aile hekimi baktı bu defa ama küçükte olsa içimde birşeyler var artık Allah'ım olmayanlara da nasip etsin isteyenlere de sizin dualariniz içinde teşekkürler hala inanamıyorum bı an boşluğa düşüyorumCanım benim oda tam emin olmamıştır bazı doktorlar direk biliyor bence sen aile hekiminden vermişsin bide demi
775 değer var işte. Neden doktor emin olamadı acaba onu düşünüyorumBen o 775 değerini yazınca 7 haftalık kadar yaziyo bide buraya atım dedim sizce bilenler var mı degerlerimden
Bence hani sonra kan değeri güzel ilerleyecek mi diye emin konuşmamış olabilir ama gebesiniz yaniAynen aile hakimin izinliydi başka aile hekimi baktı bu defa ama küçükte olsa içimde birşeyler var artık Allah'ım olmayanlara da nasip etsin isteyenlere de sizin dualariniz içinde teşekkürler hala inanamıyorum bı an boşluğa düşüyorum
Banada dua edin benim hiç yok bebegim 5yıl oldu evleneli bir defa sadece gebelik oldu onunda kalbi durdu ben böyle birilerinkini duyunca çok seviniyorum inşallah rabbim banada nasip ederAynen aile hakimin izinliydi başka aile hekimi baktı bu defa ama küçükte olsa içimde birşeyler var artık Allah'ım olmayanlara da nasip etsin isteyenlere de sizin dualariniz içinde teşekkürler hala inanamıyorum bı an boşluğa düşüyorum
Olabilir bende böyle basladıBu ay klomen kullandım ve adetim 4 gün gecikti ama 4 gündür heran adet olacakmisim gibi ağrım var ve beyaz akıntım var kasıklarımda batma yani kramp gibi şeyler var aynı zmanda belim ve bacağım çok fena sizce gebelik söz konusu olabilir mi ?
Bir bilsem belki pazartesi emin olmal istemistir775 değer var işte. Neden doktor emin olamadı acaba onu düşünüyorum
Gebeligim boyunca sana dua edicem emin olabilirsin cnm benimBanada dua edin benim hiç yok bebegim 5yıl oldu evleneli bir defa sadece gebelik oldu onunda kalbi durdu ben böyle birilerinkini duyunca çok seviniyorum inşallah rabbim banada nasip eder
Çok çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun canımGebeligim boyunca sana dua edicem emin olabilirsin cnm benim
Senin yaşın kaç nerelisinGebeligim boyunca sana dua edicem emin olabilirsin cnm benim
20 yaşındayım GaziantepliyimSenin yaşın kaç nerelisin
Sendende cnmÇok çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun canım
Bende gaziantepliyim 27 yaşındayım20 yaşındayım Gaziantepliyim
Himm ne güzelBende gaziantepliyim 27 yaşındayım
Neresinde oturuyorsunHimm ne güzel
Neresinde oturuyorsun
60. Yil taraflarinda