Kızlar bakarmisiniz

Olabilir acilde bir saat sonra çıktı benim canın değerin evet seninde yüksek bence inşallah daha da güzel olur ya çok heyecanlandım 🥰
Ewt ama tek takildigin nokta doktor değer yüksek iken neden yüzde yüz gebesin demedi

Canım benim oda tam emin olmamıştır bazı doktorlar direk biliyor bence sen aile hekiminden vermişsin bide demi
Aynen aile hakimin izinliydi başka aile hekimi baktı bu defa ama küçükte olsa içimde birşeyler var artık Allah'ım olmayanlara da nasip etsin isteyenlere de 🙏🏼sizin dualariniz içinde teşekkürler hala inanamıyorum bı an boşluğa düşüyorum

Aynen aile hakimin izinliydi başka aile hekimi baktı bu defa ama küçükte olsa içimde birşeyler var artık Allah'ım olmayanlara da nasip etsin isteyenlere de 🙏🏼sizin dualariniz içinde teşekkürler hala inanamıyorum bı an boşluğa düşüyorum
Bence hani sonra kan değeri güzel ilerleyecek mi diye emin konuşmamış olabilir ama gebesiniz yani

Banada dua edin benim hiç yok bebegim 5yıl oldu evleneli bir defa sadece gebelik oldu onunda kalbi durdu ben böyle birilerinkini duyunca çok seviniyorum inşallah rabbim banada nasip eder

Bu ay klomen kullandım ve adetim 4 gün gecikti ama 4 gündür heran adet olacakmisim gibi ağrım var ve beyaz akıntım var kasıklarımda batma yani kramp gibi şeyler var aynı zmanda belim ve bacağım çok fena sizce gebelik söz konusu olabilir mi ?
Olabilir bende böyle basladı

Banada dua edin benim hiç yok bebegim 5yıl oldu evleneli bir defa sadece gebelik oldu onunda kalbi durdu ben böyle birilerinkini duyunca çok seviniyorum inşallah rabbim banada nasip eder
Gebeligim boyunca sana dua edicem emin olabilirsin cnm benim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

X