İnşallah inşallah çıkar tüm dualarım seninleBakicam biraz dahi yüksek çıkmasına razıyım yani en azından o yolda bir kere daha ilerlemek istiyorum kızım için çok istiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah çıkar tüm dualarım seninleBakicam biraz dahi yüksek çıkmasına razıyım yani en azından o yolda bir kere daha ilerlemek istiyorum kızım için çok istiyo
Kan sonucunuz çıktımı acabaBakicam biraz dahi yüksek çıkmasına razıyım yani en azından o yolda bir kere daha ilerlemek istiyorum kızım için çok istiyo
Ewt yeni aldım şimdi doktor kan değerlerin yüksek çıktı dedi yüzde 80 var dedi ama pazartesi günü tekrar yapalım dedi sen yinede kendini gebe gibi düşün ilaç falan atma dediKan sonucunuz çıktımı acaba
Ama hafif lekenmem oluyor korkuyorum adet olucam diye doktorun demesine rağmen adet olucakmisim gibi korkuyorum ya olursam diyeKan sonucunuz çıktımı acaba
Korkma canım inşallah bişey olmaz güzel düşün çok sevindim amaAma hafif lekenmem oluyor korkuyorum adet olucam diye doktorun demesine rağmen adet olucakmisim gibi korkuyorum ya olursam diye
Cok teşekkür ederim dualarniz için işte doktor kesinlik vermeden yüzde seksen dedi sizce artık sevinmelimiyimKorkma canım inşallah bişey olmaz güzel düşün çok sevindim ama
Degerinizi soylemedi mi e nabizda vardirCok teşekkür ederim dualarniz için işte doktor kesinlik vermeden yüzde seksen dedi sizce artık sevinmelimiyim
Evet bak ordan kaç gelmişDegerinizi soylemedi mi e nabizda vardir
Bence bişey olmaz sevinin yani umut yüzde 80 dedigide az değildir yoksa çok düşük derdiEvet bak ordan kaç gelmiş
Yok daha geçmez sisteme pazartesi kaDegerinizi soylemedi mi e nabizda vardir
Yok dedi daha sisteme geçmez dedi pazartesi kesinlesitirrim dedi öyle geçeriz dedi baktım yazmiyoBence bişey olmaz sevinin yani umut yüzde 80 dedigide az değildir yoksa çok düşük derdi
Dua et bekle canım ama olur bence inşallah kendine şu iki gün çok dikkat et ne kaldı ki pazartesiyeYani bide kendini sakın dedi gebeymissin gibi dedi ilaç falan alma dedi zaten dedi hiçbir zmn yüzde yüz sonucunu veremeyiz dedi
İnşallah inşallah çıkar tüm dualarım seninle
Bence bişey olmaz sevinin yani umut yüzde 80 dedigide az değildir yoksa çok düşük derdi
Yani canım bu biraz farklı bende daha önce verdim direk değerim yazıyordu benim acilde vermiştim 2 bin küsür çıkmıştı benim
Ben o 775 değerini yazınca 7 haftalık kadar yaziyo bide buraya atım dedim sizce bilenler var mı degerlerimdenYani canım bu biraz farklı bende daha önce verdim direk değerim yazıyordu benim acilde vermiştim 2 bin küsür çıkmıştı benim
Bide acilde çabuk cikiyo iki saat kadar bekliyorsun belki bu biraz ayrintilidir heralde diye düşünüyorum yoksa niye 1 gün bekleyelim şuan aklıma bu geldiBen o 775 değerini yazınca 7 haftalık kadar yaziyo bide buraya atım dedim sizce bilenler var mı degerlerimden
Olabilir acilde bir saat sonra çıktı benim canın değerin evet seninde yüksek bence inşallah daha da güzel olur ya çok heyecanlandımBide acilde çabuk cikiyo iki saat kadar bekliyorsun belki bu biraz ayrintilidir heralde diye düşünüyorum yoksa niye 1 gün bekleyelim şuan aklıma bu geldi