Kızlar bakarmisiniz

Yani bide kendini sakın dedi gebeymissin gibi dedi ilaç falan alma dedi zaten dedi hiçbir zmn yüzde yüz sonucunu veremeyiz dedi

Yani bide kendini sakın dedi gebeymissin gibi dedi ilaç falan alma dedi zaten dedi hiçbir zmn yüzde yüz sonucunu veremeyiz dedi
Dua et bekle canım ama olur bence inşallah kendine şu iki gün çok dikkat et ne kaldı ki pazartesiye

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-20-17-35-04-445_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-12-20-17-35-04-445_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 14
Yani canım bu biraz farklı bende daha önce verdim direk değerim yazıyordu benim acilde vermiştim 2 bin küsür çıkmıştı benim
Ben o 775 değerini yazınca 7 haftalık kadar yaziyo bide buraya atım dedim sizce bilenler var mı degerlerimden

Ben o 775 değerini yazınca 7 haftalık kadar yaziyo bide buraya atım dedim sizce bilenler var mı degerlerimden
Bide acilde çabuk cikiyo iki saat kadar bekliyorsun belki bu biraz ayrintilidir heralde diye düşünüyorum yoksa niye 1 gün bekleyelim şuan aklıma bu geldi

Bide acilde çabuk cikiyo iki saat kadar bekliyorsun belki bu biraz ayrintilidir heralde diye düşünüyorum yoksa niye 1 gün bekleyelim şuan aklıma bu geldi
Olabilir acilde bir saat sonra çıktı benim canın değerin evet seninde yüksek bence inşallah daha da güzel olur ya çok heyecanlandım 🥰

X