- 8 Mayıs 2017
- 163
- 120
- 18
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatım bu durum da seni kim daha çok seviyormuş rahatlıkla anlayabilirsin. Elbise alınmış söz olmuş bitmiş fotoğraflar çekilmiş çokta beğenerek almışsın giymişsin. Herkes mutlu. Sonradan elbisene yorum yapacakları geliyor ve gömüyorlar elbiseni. Bence asla kötü bir elbise değil. Kırmızı da ayrıca tenine çok yakışmış. Aşırı kötü bir elbise seçip giydiğini düşünelim, olan olmuş biten bitmiş mutlu günündesin. Daha elbisen babaanne elbisesi gibi elbisen çok kötüü deyip moral bozmanın anlamı var mı?
Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce aile arasında evde sözüm gerçekleşti. Ben çok abartılı olmasın ve biraz kapalı olsun diye bu elbiseyi tercih ettim. Ama o günden beri elbisem hakkında çokça eleştiri aldım. Yok babaanne elbisesiymiş, yok kalçalarımı yarım dünya göstermiş. Ben de tabi insan olarak etkilendim. Ve keşke başka bir elbise tercih etseydim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Objektif bakılırsa eğer elbisem çok mu kötü