- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söze uygun bir elbise degil.Ancak sözde akrabalarin giyebilecegi bir tarz.
Uzun olsaydi yerde kuyruklu olanlari var bu elbisenin.O cok uygun duserdi
Su saatten sonra kotu desek ne degisecek? Sadece olmus bitmis bir sey icin uzuleceksininiz. Hem kimin ne dedigini bosverin. Zamaninda begenerek giymissiniz baskasi begenmedi diye tercihlerinizi sorgulamayin. Sizin ozel gununuz sizin zevkiniz kime ne? O insanlar ileride kinaliginiza. Gelinliginize. Dosediginiz evinize. Dogurdugunuz cocugun ismine de ona nasil baktiginiza da laf edecek. Takmamayi ve tercihlerinizin arkasinda durmayi ogrenmelisiniz.
Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce aile arasında evde sözüm gerçekleşti. Ben çok abartılı olmasın ve biraz kapalı olsun diye bu elbiseyi tercih ettim. Ama o günden beri elbisem hakkında çokça eleştiri aldım. Yok babaanne elbisesiymiş, yok kalçalarımı yarım dünya göstermiş. Ben de tabi insan olarak etkilendim. Ve keşke başka bir elbise tercih etseydim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Objektif bakılırsa eğer elbisem çok mu kötü
Sen gitmezsin demek ki sen de konu sahibiyle ayni fikirdesin Herkesin fikri farkli belirttigin gibiEvde sözde mi Kuyruklu elbise giyecek
İşte demek ki konu sahibinin tanıdıkları da bu fikirdeymiş
Evde söze misafir olarak böyle giyinip gitmem mesela gelin kim derler diye düşünürüm
Zevkler farklı beklentiler farklı
Konu sahibi sen sadece kendin ol yeter