• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz elbisem kötü mü?

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce aile arasında evde sözüm gerçekleşti. Ben çok abartılı olmasın ve biraz kapalı olsun diye bu elbiseyi tercih ettim. Ama o günden beri elbisem hakkında çokça eleştiri aldım. Yok babaanne elbisesiymiş, yok kalçalarımı yarım dünya göstermiş. Ben de tabi insan olarak etkilendim. Ve keşke başka bir elbise tercih etseydim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Objektif bakılırsa eğer elbisem çok mu kötü

Evet ben de beğenmedim ama olan olmuş, siz mutluydunuz bunun içinde değil mi? O zaman başkasına ne? Geldi geçti boş yere düşünüp de canınızı sıkmayın.
Size bunları diyenlerin de ağzının payını verin.

Evet ben de beğenmedim ama olan olmuş, siz mutluydunuz bunun içinde değil mi? O zaman başkasına ne? Geldi geçti boş yere düşünüp de canınızı sıkmayın.
Size bunları diyenlerin de ağzının payını verin.

evet ben mutluydum ta ki eleştiri alana kadar.. ama olmuşla ölmüşe çare yok.. zamanı geri de döndüremeyeceğime göre üzülmeyi bırakmalıyım sanırım..

Merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce aile arasında evde sözüm gerçekleşti. Ben çok abartılı olmasın ve biraz kapalı olsun diye bu elbiseyi tercih ettim. Ama o günden beri elbisem hakkında çokça eleştiri aldım. Yok babaanne elbisesiymiş, yok kalçalarımı yarım dünya göstermiş. Ben de tabi insan olarak etkilendim. Ve keşke başka bir elbise tercih etseydim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Objektif bakılırsa eğer elbisem çok mu kötü
Benim de kalçalar geniş kim kardashian tek tesellim

Sonuçta evde söz takılıyor. Ben uygun buldum.
Bosverin ya insanlar eleştirecek hep biseyler bulur. Eksik hep bulunur aranır ise.
Umursamayın.

Hangi babaanne böyle elbise giyinirki ? Gayet hoş elbise ama ben olsam başka renk tercih ederdim.
Hayırlı olsun bu arada

Sizde özgüven problemi mi var? Konularınız hep bir tarafınızın veya bir eşyanızın ne kadar kötü durduğuyla ilgili. Ben beğendim diyorsunuz, ama çevrenin lafına takılıp kalıyorsunuz filan. Evet elbiseyi ben de beğenmedim. Biz beğensek ne, beğenmesek ne? Siz kişisel probleminizi aşmadığınuz sürece hiç bir şeyinizle mutlu olmayacaksınız. Daha bunun gelinliği var,olacaksa düğünü var, evi var eşyası var, var da var... Şu ezik, özgüvensiz hallerinizden kurtulun. Sorun kökten çözülür.

Elbiseyi begenmedim dahasi gobeginiz ve baseniniz var seciminizi ona gore yapmaliydiniz ayrica potlukta var elbise de.

Back
X