Söz Kesimi Söz Elbisem Ayakkabılarım ve Tepsim Haziran 2012 için Hazırım !

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113

Kızlar Çok fazla elbise baktım sitelerden falan ama bir kerede deneyip begendigim bir elbise , ayakkabı ve tepsimde uygun oldugunu düşündüğüm renklerde , Hepimiz için hayırlısı olsun yorumlarınızı bekliyoruuum :)

Eklentiler

• $Foto&#287;raf0773.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
çok uyumlu olmuş seçimin, elbisen ve ayakkabın da harika .....allah tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum..

Hayırlı uğurlu olsun inşallahh...
Ayakkabılarına bayıldım vallahiii... Bende de onun tokasızı var, nişandaki kıyafetimin altına giymiştim.
İnşallah çok mutlu olursunuz

tebrik ederim tatlım,ne kadar özençlisiniz..ben hiç takmam böyle şeyleri..ama böyle hevesli insanlara da gıpta ile bakarım..mutlu bir ömür geçirin işallah..

Hayırlı uğurlu olsun inşallahh...
Ayakkabılarına bayıldım vallahiii... Bende de onun tokasızı var, nişandaki kıyafetimin altına giymiştim.
İnşallah çok mutlu olursunuz

Teşekkür ederiiiiiiiiiiiiim :) Amin cümlemiz çok mutlu oluruz inşallah :) ayakkkaabıya bende bayıldımmm

MİNDERBOB : Teşekkürler tatlım ben çok özenirim böyle şeylere yaa :)

MİRAYO : Söz resimlerini koyucam o zaman duruşunu görebilirsin canm , ayakkabılara bnde bayıldım

Çok güzeller ben hepsini çok beğendim. Allah bir ömür mutlu etsin canım.

Teşekkür ederim arkadaşlar Çok begenerek ve özenerek alındı çünkü :)
Güzel dualarınız için çok sağolun :)

elbisenin modeli için bişey diyemicem üstünde görmek gerek ama rengi çok güzel mutluluklar dilerim

elbisene bayıldımallah tamamına erdirsin balım darısı başıma:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…