• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Elbisem Ayakkabılarım ve Tepsim Haziran 2012 için Hazırım !

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
$Foto&#287;raf0771.jpg $Foto&#287;raf0772.jpg $Foto&#287;raf0765.jpg $Foto&#287;raf0766.jpg $Foto&#287;raf0767.jpg $Foto&#287;raf0768.jpg $Foto&#287;raf0769.jpg

Kızlar Çok fazla elbise baktım sitelerden falan ama bir kerede deneyip begendigim bir elbise , ayakkabı ve tepsimde uygun oldugunu düşündüğüm renklerde , Hepimiz için hayırlısı olsun yorumlarınızı bekliyoruuum :)

Eklentiler

• $Foto&#287;raf0773.jpg
    $Foto&#287;raf0773.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
çok uyumlu olmuş seçimin, elbisen ve ayakkabın da harika .....allah tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum..

:nazar::nazar::nazar:
Hayırlı uğurlu olsun inşallahh...
Ayakkabılarına bayıldım vallahiii... Bende de onun tokasızı var, nişandaki kıyafetimin altına giymiştim.
İnşallah çok mutlu olursunuz :34:

tebrik ederim tatlım,ne kadar özençlisiniz..ben hiç takmam böyle şeyleri..ama böyle hevesli insanlara da gıpta ile bakarım..mutlu bir ömür geçirin işallah..

:nazar::nazar::nazar:
Hayırlı uğurlu olsun inşallahh...
Ayakkabılarına bayıldım vallahiii... Bende de onun tokasızı var, nişandaki kıyafetimin altına giymiştim.
İnşallah çok mutlu olursunuz :34:

Teşekkür ederiiiiiiiiiiiiim :) Amin cümlemiz çok mutlu oluruz inşallah :) ayakkkaabıya bende bayıldımmm :p

MİNDERBOB : Teşekkürler tatlım ben çok özenirim böyle şeylere yaa :)

MİRAYO : Söz resimlerini koyucam o zaman duruşunu görebilirsin canm , ayakkabılara bnde bayıldım :D

Çok güzeller ben hepsini çok beğendim. Allah bir ömür mutlu etsin canım.:nazar:

Teşekkür ederim arkadaşlar Çok begenerek ve özenerek alındı çünkü :)
Güzel dualarınız için çok sağolun :)

Eki Görüntüle 375166 Eki Görüntüle 375167 Eki Görüntüle 375169 Eki Görüntüle 375170 Eki Görüntüle 375171 Eki Görüntüle 375172 Eki Görüntüle 375173

Kızlar Çok fazla elbise baktım sitelerden falan ama bir kerede deneyip begendigim bir elbise , ayakkabı ve tepsimde uygun oldugunu düşündüğüm renklerde , Hepimiz için hayırlısı olsun yorumlarınızı bekliyoruuum :)

elbisene bayıldım:52::52:allah tamamına erdirsin balım darısı başıma:26:

Back