Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba 2 aylık nişanlı bir gelin adayı olarak hemen söz bohçamda neler vardı söyliyim canım biz bohça alışverişine kayınvalidem annem teyzem ve nişanlımla çıkmıştık zaten çeyiz mağazasına sorunca gösteriyor bunlar bunlar diye bohçamda 2 adet iç çamaşırı takımı 1 adet gecelik-sabahlık 1 çift gelin terliği mini makyaj seti+parfüm bir adet külotlu çorap bunlar sandıkta olanlardı ayrı bohçada ise 2-3 tane iğne oyalı başörtüsü 2-3 havlu+banyo lifleri seccade+tesbih+kuranı kerim (bohça seti alınca hepsinin ayrı çantası oluyor öyle almanızı tavsiye ederim) bu kadar umarım yardımı olur :)
Ayrı nişan yapacakmısınız? Yoksa söz için ayrı nişan için ayrı bohça mı yapacaksınız? Nişan bohçası sizin imkanınıza göre uzar gider. Söz kesilecek bir daha nişan yapmayacağız derseniz bana göre adı nişan bohçasıdır, eğer ayrı ayrı olacaksa söz de bir takım kıyafet ve iç çamaşırı, havlu tülbent lif ve çorap yeterli diye düşünüyorum.
benim söz-nişan bir arada oldu evde :) o gün söz bohçam geldi haftasına da biz damat söz bohçası götürdük nişan bohçam -daha detaylı olan- düğünden önce verilecek canım :) yani bir nevi düğün bohçası maiyetinde