- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
-
ben söz bohcamı hazırladım..kiğılıdan gömlek,kravat,boxer ve atlet aldım..çorap ve havlu koydum..süslü hint işi gibi el yapımı bir bohca örtüsü aldım..resimlerini en kısa zamanda ekliycem..
canım söz tarihini belirlednz mi yoksa sen hazırlıklara başlamışsın çok sevindim yaklaştı demek yerimseniben
bu çok saçma geldi banada
bende geçen ay nişanlandım bizimde söz-nişan bi arada oldu canım ayrı ayrı yapma gereği duymadık..
nişanlımn ailesi trakyalı ama hiç senin dediğin gibi bir adet duymadım önce kız tarafı filan getirir die..
biz bohça olayına hiç girmicektik ama annesi yani kayınvalidem benim için yapmak istediğini söledi bide çok heveslidir böle şeylere..bizde ozmn sadece gelinle damat a yapılmasında karr kıldık..onlar bohçayı nişanda getirdi bizde nişandan sonra evlerine götürücez hatta bu hafta sonu..arada bukdr zmn olması ramazandan dolayı yoksa benim bildiğim erkek tarafına bohça ya nişanda verilir yada nişandan kısa bi zmn sonra
tamamen ailelerin isteğine bağlı :S
bızde de söz bohcası olacak ınş. cok ayrıntıya gırmıcem nışana artık detaylı yapıcaz
gomlek ,kravat,parfüm,ıc camasırı havlu koyucaz,
bohca uzerıne yarım altın takılırmıs bunu duyan varmı kızlar???sositososito:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?